reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny,

Chciałam Wam tylko dać znać, że nam po raz kolejny się nie udało, beta spadła z 13,3 na 0,51.

Mimo wszystko trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki!
Bardzo mi przykro, ściskam. Mam nadzieję że po niezbędnych badaniach i z lekami kolejna ciąża będzie udana!

Zdążyłam zrobić 1 zastrzyk Neoparin 0,4, od poprzedniej ciaży cały czas Acard 150 na noc i od pozytywnego testu luteina 100mg dopochwowo 2x1.

Nie mam już pojęcia co dalej robić.
Bo te wartości beta i tak szybki spadek podejrzewam biochemiczna. Trzymamy kciuki :* mi na tym zestawie udało się donosić ciążę i urodzić synka

Masz rację, ale ciężko to opanować przynajmniej u mnie. Przed gabinetem tak mi serce waliło że aż w głowie słyszałam i chyba pół przychodzi je słyszało ;-)
Zgadzam się, być może u mnie będzie podobnie:) ale jedna wizyta a chroniczny stres to duża różnica , bardziej o tym myśle :)

Zgadzam się, być może u mnie będzie podobnie:) ale jedna wizyta a chroniczny stres to duża różnica , bardziej o tym myśle :)
Poza wizytami jakaś jestem wyjątkowo spokojna. Jeszcze tutaj na forum taka sielska atmosfera... niepewna ale mam wrażenie że radosna i pełna nadziei. Niestety jedną przykrą informację już miałyśmy oby więcej ich nie było tylko same pozytywne!

Witam dziewczyny, może i ja dołącze 🙂 ostatnia miesiączka 4 stycznia, cykle 26-28 dniowe, trzy ostatnie dni trzy pozytywne testy ciążowe z wyraźną grubą kreską. Bhcg odpada bo mieszkam w UK a pewnie wiecie że tutaj nie wykonuje sie tego typu badań no i raczej nie widzi sie ginekologa.

To moja trzecia ciąża. Mam dwóch synków, 7letniego z 2014 i rocznego z 2021.

Trzymam za nas wszystkie kciuki!

@Zocha_94 ściskam mocno i mam nadzieję, że kolejna będzie szczęśliwa! A robiłaś badania? Hormony? Progesteron i tsh? Może tu trzeba sprawdzić..

@AtenaSA witamy ❤️ trzymamy kciuki!

reklama
Do góry