reklama
ja coś takiego miałam czasami jak wstałam zbyt gwałtownie z łóżka NpDziewczyny a macie/miałyscie takie dziwne uczucie jakby prądu przechodzącego przez brzuch? dziwne uczucie, trochę nawet jakby ból. Kilka sekund takich ukłuć i spokój na parę godzin... To normalne?
Ja dzisiaj dałam czadu ze sprzątaniem o tak mnie boli dolny odcinek kręgosłupa ze ledwo wstaje
kaha216
Moderator
U mnie 16+6 i jeszcze nie o 11:00 mam wizytę u ginekologa zapytam o te moje bóleHej dziewczynki czujecie już ruchy swoich maluchów?
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja też niestety jeszcze nie czuje 18+5, ale to moja pierwsza ciąża i pewnie dlatego, muszę jeszcze poczekać.
kociamama.
Moderator
I jak tam? Juz po wizycie?U mnie 16+6 i jeszcze nie o 11:00 mam wizytę u ginekologa zapytam o te moje bóle
kaha216
Moderator
tak, wszystko dobrze! kopała jak szalona, ciężko na 100% potwierdzić że dziewczynka bo pępowina między nogami była ale raczej nic tam nie ma wód dużo o co zawsze się boję, bo poprzednia ciążę straciłam przez przedwczesne peękniecie pęcherza płodowego w 15tc. Takie bóle są normalne, tym bardziej że jestem szczupła i wszystko się musi porozciągać. Jeśli nie są regularne i nie trwają długo to bez znaczenia
crainte
Fanka BB :)
No to super gdzieś znalazłam taka fajną interpretację, że ten prąd to kopanie malucha w nerwtak, wszystko dobrze! kopała jak szalona, ciężko na 100% potwierdzić że dziewczynka bo pępowina między nogami była ale raczej nic tam nie ma wód dużo o co zawsze się boję, bo poprzednia ciążę straciłam przez przedwczesne peękniecie pęcherza płodowego w 15tc. Takie bóle są normalne, tym bardziej że jestem szczupła i wszystko się musi porozciągać. Jeśli nie są regularne i nie trwają długo to bez znaczenia
reklama