GratulacjeGratuluję! Ja też wczoraj urodziłam , wody mi odeszły o 23 a o 2.37 już miałam na piersi coreczke, u mnie polo 38 tc. DUŻO ZDROWKA WAM I NAM
reklama
Tiruriru1
Fanka BB :)
Cześć wam wszystkim, gratulacje dla mam i przyszłych mam
Że staraczek wstępuje dzisiaj w Wasze szeregi. Trochę z niepokojem, ale jednak opiszę po krotce i zapytam.
O dzidziusia zaczęliśmy się starać od września. @ miałam 17.09. Owulację niestety nie wiem kiedy. 8,9,10 i 13 dzień cyklu współżyliśmy. 19 dnia cyklu zrobiłam test ciążowy. Cle*rblue, wyszedł pozytywny (1+2)tydzień od zapłodnienia. 20,21 testy paskowe, blade kreski, 23 dzień (2-3), w ten poniedziałek 25dzien cyklu gruba niebieska kreska. Wcześniej w tych dniach miałam trochę jasnobezowe plamienie, czasami lekko różowe. Wizytę zrobiłam od razu jak zobaczyłam test. Na ten piątek. Coś mnie podkusiło wczoraj i zadzwonilam aby umówić się koniecznie na dzisiaj (11.00). Bety nie mialam możliwości zrobić wcześniej, mieszkam za granicą i tu widzą trochę inaczej początek ciąży. Dziś zauważyłam na wkładce plamki krwi, nie było ich dużo a jednak. Miesiączke powinnam dostać dziś-piątek. Biorąc pod uwagę 28 dniowe cykle. U mnie było to różnie ostatnio. Siedzę jak na bombie, mam złe przeczucia. Wczoraj bolały mnie bardzo piersi po boku, dziś jednak mniej. Innych dolegliwości nie zauważyłam. Jedynie ból głowy (stres na sto procent). Czy któraś z was miała czerwone plamienia (nie mylić z krwawieniem)? Dziś 27 dzień cyklu i boję się, że przyjdzie okres a o 11 będę mogła już przestać się cieszyć tym co dotychczas...
Że staraczek wstępuje dzisiaj w Wasze szeregi. Trochę z niepokojem, ale jednak opiszę po krotce i zapytam.
O dzidziusia zaczęliśmy się starać od września. @ miałam 17.09. Owulację niestety nie wiem kiedy. 8,9,10 i 13 dzień cyklu współżyliśmy. 19 dnia cyklu zrobiłam test ciążowy. Cle*rblue, wyszedł pozytywny (1+2)tydzień od zapłodnienia. 20,21 testy paskowe, blade kreski, 23 dzień (2-3), w ten poniedziałek 25dzien cyklu gruba niebieska kreska. Wcześniej w tych dniach miałam trochę jasnobezowe plamienie, czasami lekko różowe. Wizytę zrobiłam od razu jak zobaczyłam test. Na ten piątek. Coś mnie podkusiło wczoraj i zadzwonilam aby umówić się koniecznie na dzisiaj (11.00). Bety nie mialam możliwości zrobić wcześniej, mieszkam za granicą i tu widzą trochę inaczej początek ciąży. Dziś zauważyłam na wkładce plamki krwi, nie było ich dużo a jednak. Miesiączke powinnam dostać dziś-piątek. Biorąc pod uwagę 28 dniowe cykle. U mnie było to różnie ostatnio. Siedzę jak na bombie, mam złe przeczucia. Wczoraj bolały mnie bardzo piersi po boku, dziś jednak mniej. Innych dolegliwości nie zauważyłam. Jedynie ból głowy (stres na sto procent). Czy któraś z was miała czerwone plamienia (nie mylić z krwawieniem)? Dziś 27 dzień cyklu i boję się, że przyjdzie okres a o 11 będę mogła już przestać się cieszyć tym co dotychczas...
Załączniki
Agnness
Kochana musisz poszukać wątek majowe mamy 2022, bo my tutaj jesteśmy na etapie wypakowywaniaCześć wam wszystkim, gratulacje dla mam i przyszłych mam
Asztart
Mogę Was już oficjalnie poinformować, że młody jest na świecie. Poród wywoływany, 40+4 się pojawił, cały trwał ok 4h,ale był intensywny, nie obeszło się bez znieczulenia i pękłam w dwóch miejscach, z czego jedno musieli dodatkowo rozciąć ale oboje mamy się dobrze
AsiaaaT
Mi tez szybko sie zmnijszało. Bylam teraz po 4 tyg. na usg i jest b dobrze. Powinna ci sie zmieniac wydzielina. Moga byc przerwy. Po cc czesto jest mniej i krocej, bo wwyciagaja przy dziecku duzo rzeczyDziewczyny a jak to jest po cesarce z krwawieniem mija 9 dzień a mam wrażenie jak by się kończyło
Jest bardziej brązowa/brunatnaMi tez szybko sie zmnijszało. Bylam teraz po 4 tyg. na usg i jest b dobrze. Powinna ci sie zmieniac wydzielina. Moga byc przerwy. Po cc czesto jest mniej i krocej, bo wwyciagaja przy dziecku duzo rzeczy
Truskawka9119
Dziewczyny! Może ktoś jeszcze tutaj zagląda dzisiaj dokładnie 40tc, wczoraj miałam badanie ginekologiczne - rozwarcie na 2 cm, dzisiaj po oddaniu moczu zauważyłam dużo brunatnego śluzu, innych niepokojących objawów brak myślicie, że coś się rozkręca?
reklama