Saraaa11
Fanka BB :)
A bardzo chętnie dowiem się co to za otulacz
A proszę bardzo. Mięciutki cieplutki, październikowa plucha nie będzie straszna kupiony na Allegro ze sklepu „cocobird”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bardzo chętnie dowiem się co to za otulacz
Mi brakuje inhalatora, bujają, nawilżacza powietrza i torby do wózka, szukam małej poręcznej
Jakiego inhalatora?
Nawilzacz powietrza sobie darowałam.
Torbę do wózka mam ale na twoim miejscu przemyślałabym jej rozmiar. Co wsadzisz w jakaś mała? A jeszcze lepiej, może plecak? Torba potrzebuje conajmniej jednej ręki a przy dziecku okaże się ze czasem sześć rak to za mało. Ja mam dla starszej córki poręczny plecak i mam za każdym razem wolne ręce.
Ja tak początkiem września planuję. A że czas szybko biegnie to już tuż tuż [emoji6]Ja się właśnie zastanawiam czy prać czy się jeszcze wstrzymać. Zostało 10-9 tygodni jeszcze trochę poleżą te ciuszki.
Ok. Jeśli chodzi o torbę to ja nieco inaczej do tego podchodzę i mnie mała bez miliona przegródek by nie urządziła. Teoretycznie taka torba może wisieć na wózku ale w praktyce się okazuje, ze nie wszędzie się da wózkiem wjechać. Wtedy trzeba dziecko, torbę i często inne rzeczy zanieść.
Dodatkowo u nas torba idzie z maluszkiem do żłobka i przedszkola wiec musi być na tyle pakowna żeby pomieścić dodatkowe ciuszki i pampersy.
Ja tak początkiem września planuję. A że czas szybko biegnie to już tuż tuż [emoji6]
Dziękuję! Super wygląda ja na razie rozbijam się o kwestię jeszcze co kupić do gondoli. Czy ogolnie zimowy kombinezon i cieplejszy kocyk lub otulacz. Czy trochę cieńszy kombinezon i śpiworek. Jak wy rozwiązałyście tę kwestię?A proszę bardzo. Mięciutki cieplutki, październikowa plucha nie będzie straszna kupiony na Allegro ze sklepu „cocobird”
Dziękuję! Super wygląda ja na razie rozbijam się o kwestię jeszcze co kupić do gondoli. Czy ogolnie zimowy kombinezon i cieplejszy kocyk lub otulacz. Czy trochę cieńszy kombinezon i śpiworek. Jak wy rozwiązałyście tę kwestię?