reklama
Liza
Fanka BB :)
wilk.m
Ja to kawę 1 mała dziennie wypije czasami ale dla towarzystwa bardziej, niż z ochoty. Za to lody i czekolada, jak nigdy. W pierwszym trymestrze nie miałam zachcianek, ale jak tylko test obciążenia glukoza wyszedł ok i powiedziałam lekarzowi że mnie w ogóle nie ciągnie do słodkiego, tak się zaczęło. Mąż mi wracając z pracy mcflurry przywozi[emoji87]
Oj, ja o mcflurrach nawet nie myślę, po sklepowych pudełkowych tak mi cukier skacze, a co dopiero po takich
wilk.m
Dzięki
DarkAsterR
To mnie truskawkowa lemoniada z McDonaldsa cały czas gnębi. Mogłabym ja pic litrami, galonami wręcz...
Tak, melisa jest bezpieczna w ciąży, pod warunkiem, ze nie będziesz jej Piła na okrągło mi w szpitalu polecili i od 10 tygodni pije codziennie przed snem jeden kubeczekTo ja idę, poszukam psychiatry i meliski. W dużych ilościach...
Tak na marginesie....czy w ciazy można pic melisę?
Nie mam pojęcia jak mogłabym Cię dołączyć, faktycznie mam duża aktywnosc ale to przez to ze mam ciąże zagrożona i leżę od 17 tc plackiem i się aktywnie udzielam wśród dziewczyn które niestety maja tak samo duży problem z szyjka i rozwarciem jak ja. Swoją droga jak czytam wasze posty to bardzo Wam zazdroszczę braku problemu z ciazaTutaj naprawdę mało się dzieje, a widzę że Ty, @DarkAsterR, @Sysia29 , @Madzix88, @Ew_linka czy ktoś inny pewnie chętnie byście dołączyły sądząc po aktywności lub byciu ostatnio online. Tylko to forum nie daje się wykazać za bardzo, bo już mało kto tu pisze. Październik coraz bliżej i coraz mniej nowych osób dochodzi tutaj
DarkAsterR
Tak, melisa jest bezpieczna w ciąży, pod warunkiem, ze nie będziesz jej Piła na okrągło mi w szpitalu polecili i od 10 tygodni pije codziennie przed snem jeden kubeczek
Dzięki.
To mogę się zrelaksować. Bo do tej pory piłam ja rzadko i zawsze z dusza na ramieniu czy aby napewno mogę...
reklama
Podziel się: