reklama
Sweety0802
Fanka BB :)
W poniedziałek napomknęłam na forum, ale nie wiem, jak wygląda sytuacja. @Liza wiesz coś może?I mam pytanie, czy mogę dostać dostęp do prywatnego wątku?
Sweety0802
Tutaj naprawdę mało się dzieje, a widzę że Ty, @DarkAsterR, @Sysia29 , @Madzix88, @Ew_linka czy ktoś inny pewnie chętnie byście dołączyły sądząc po aktywności lub byciu ostatnio online. Tylko to forum nie daje się wykazać za bardzo, bo już mało kto tu pisze. Październik coraz bliżej i coraz mniej nowych osób dochodzi tutaj
DarkAsterR
Dziewczyny pewnie przygotowują się na przyjście dzieci, kupują ostatnie rzeczy.
Mam dostęp do prywatnego forum ale wole pisać tutaj. Nie wiem dlaczego musimy prywatnie pisać o niechęci do kawy czy czekolady w ciazy.
Mam dostęp do prywatnego forum ale wole pisać tutaj. Nie wiem dlaczego musimy prywatnie pisać o niechęci do kawy czy czekolady w ciazy.
Sweety0802
Wiem, że wątek prywatny powstał, bo gdzieś ktoś coś tam, szkoda tylko, że więcej osób nie może dodawać osób do tego wątku. A tematy tam są różne. O wszystkim. W tym nasze prywatne zdjęcia, których tutaj na pewno nikt by nie chciał dawać. Np. brzuszka
Sweety0802
Dlatego tam postów jest masa, a ten wątek jest mało odwiedzany :/ i też temat kawy mógłby być poruszony i gdybym mogła to bym dodała.
DarkAsterR
Swoją droga...nadrobiłaś mi ochoty na lody
Sweety0802
Aż musiałam też sprawdzić, co to PolishLody te sklepowe to mają tyle chemii
Ja to kawę 1 mała dziennie wypije czasami ale dla towarzystwa bardziej, niż z ochoty. Za to lody i czekolada, jak nigdy. W pierwszym trymestrze nie miałam zachcianek, ale jak tylko test obciążenia glukoza wyszedł ok i powiedziałam lekarzowi że mnie w ogóle nie ciągnie do słodkiego, tak się zaczęło. Mąż mi wracając z pracy mcflurry przywozi[emoji87]
reklama
Podziel się: