reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Jutro idę na wizytę, zobaczymy co tam u Małej słychać :) Dziś jak siedziałam dłuższą chwilę to tak zaczęła jakby boksować, ogólnie ostatnio mało delikatna się zrobiła :)

A powielając pytanie Karolllki, to do dziewczyn z Wrocławia i okolic, gdzie planujecie rodzić? Ja myślę o Kamińskiego albo Borowskiej, planuję w najbliższym czasie odwiedzić oba oddziały bo wiem, że jest taka możliwość i może wtedy zdecyduję.

Moj maluszek też rozrabiaka, nawet nie liczę ruchów, bo jak jest aktywny to na calego. A jak się rozciąga.. Ostatnio codziennie ma czkawkę :) ale o dziwo, jak ostatnio spać nie mogłam, bo mnie strasznie kłuło w prawym boku, że rano paracetamol wzięłam, tak od wczoraj daje mi się wyspać. Obym nie zapeszyła, bo ból był okropny.
Ja ze Śląska to nie pomogę. I planuje rodzić w Katowicach, do Bielska mam daleko

Mnie się wydaje że w tej ciąży dzidziuś jest najgrzeczniejszy. Czuję ruchy ale jest taki delikatny jest w porównaniu z poprzednimi. Co prawda zdarza się że przycisnie mocniej w okolicy jajnika lub w dole, ale szybko ustępuje. Może tym razem syn będzie dużo spał i będzie spokojny bo starsi dali popalić, aż zazdrościlam koleżankom dzieci [emoji846]

Ja z okolic Łodzi tak więc nie pomogę.

Mnie się wydaje że w tej ciąży dzidziuś jest najgrzeczniejszy. Czuję ruchy ale jest taki delikatny jest w porównaniu z poprzednimi. Co prawda zdarza się że przycisnie mocniej w okolicy jajnika lub w dole, ale szybko ustępuje. Może tym razem syn będzie dużo spał i będzie spokojny bo starsi dali popalić, aż zazdrościlam koleżankom dzieci [emoji846]

Ja z okolic Łodzi tak więc nie pomogę.

Boże, nie strasz mnie. Mój to gra w rugby, tańczy breakdance w różnych płaszczyznach i skopuje mi iPada z brzucha. Jeśli będzie jeszcze bardziej aktywny niż jego siostra, która była niezwykle delikatna i subtelna, to będę potrzebować wszelkiej pomocy dostępnej na tej planecie.

Nooo może tak być [emoji16][emoji16][emoji16]
Mnie dwójka dała popalić więc mam nadzieję [emoji6]
Boże, nie strasz mnie. Mój to gra w rugby, tańczy breakdance w różnych płaszczyznach i skopuje mi iPada z brzucha. Jeśli będzie jeszcze bardziej aktywny niż jego siostra, która była niezwykle delikatna i subtelna, to będę potrzebować wszelkiej pomocy dostępnej na tej planecie.

reklama
Niestety, ale piątkową wizytę odwołali mi 2h przed wizytą, i nie wiedzieć czemu tak to przeżyłam, że się poryczałam, ale tak konkretnie :D ach, te hormony :D:D:D

Do góry