Panda2
Fanka BB :)
Dzięki za infoLepiej zdecydowanie w tych pojemniczkach a nie zapłaciłam za nie jakichś dużych pieniędzy. Około 25 zł chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za infoLepiej zdecydowanie w tych pojemniczkach a nie zapłaciłam za nie jakichś dużych pieniędzy. Około 25 zł chyba
Mnie się wydaje że w tej ciąży dzidziuś jest najgrzeczniejszy. Czuję ruchy ale jest taki delikatny jest w porównaniu z poprzednimi. Co prawda zdarza się że przycisnie mocniej w okolicy jajnika lub w dole, ale szybko ustępuje. Może tym razem syn będzie dużo spał i będzie spokojny bo starsi dali popalić, aż zazdrościlam koleżankom dzieci [emoji846]
Ja z okolic Łodzi tak więc nie pomogę.
Boże, nie strasz mnie. Mój to gra w rugby, tańczy breakdance w różnych płaszczyznach i skopuje mi iPada z brzucha. Jeśli będzie jeszcze bardziej aktywny niż jego siostra, która była niezwykle delikatna i subtelna, to będę potrzebować wszelkiej pomocy dostępnej na tej planecie.