reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Niestety nie jest Ok, od 17 tc mam rozwarcie, które mi się pogłębia i szyjkę o długości 1-1,3 cm :/ w 23 tygodniu udało się założyć szew i wyciszyć skurcze. Ogólnie już 13 tydzień leżę i nie mogę wstawac z lozka ...
Niestety nie jest Ok, od 17 tc mam rozwarcie, które mi się pogłębia i szyjkę o długości 1-1,3 cm :/ w 23 tygodniu udało się założyć szew i wyciszyć skurcze. Ogólnie już 13 tydzień leżę i nie mogę wstawac z lozka ...
Przykro mi :( ja mam kontroli za dwa tygodnie. Boję się strasznie

reklama
Dzisiaj dostalam paczkę kolejna z wyprawka częściowo dla mnie i dla maluszka :)
Wydaje mi sie ze do szpitala juz mam wszystko tylko jeszcze pyjamas na poród :) Zobacz załącznik 1003293
Mam mini produkty tez jakieś kremy do twarzy na dzień na noc w końcu sie przydadzą do szpitala :)

Wow, nieźle! Ja jeszcze o tym nie myślę :D wydaję mi się, że siebie zacznę ogarniać gdzieś we wrześniu, to moja pierwsza ciąża i nie chcę się stresować póki co. Na razie znajomi zarzucają mnie ubrankami, muszę w sumie kupić tylko kombinezon i tak myślę, że mam wszystko, ale pewnie nie będę mogła się powstrzymać ;)

Wow, nieźle! Ja jeszcze o tym nie myślę :D wydaję mi się, że siebie zacznę ogarniać gdzieś we wrześniu, to moja pierwsza ciąża i nie chcę się stresować póki co. Na razie znajomi zarzucają mnie ubrankami, muszę w sumie kupić tylko kombinezon i tak myślę, że mam wszystko, ale pewnie nie będę mogła się powstrzymać ;)
Ja w sierpniu chce mieć większość ogarnięte, w razie gdyby komuś śpieszyło się na ten świat :D w tej chwili czekam na łóżeczko i na sierpniową wypłatę ;)

Ja w sierpniu chce mieć większość ogarnięte, w razie gdyby komuś śpieszyło się na ten świat :D w tej chwili czekam na łóżeczko i na sierpniową wypłatę ;)
W sumie może też powinnam wcześniej się za to zabrać :p Chyba po prostu mnie to trochę przeraża, trochę tego jest :/

Wilczku, zrób sobie listę. Albo spojrzyj w neta na jakieś przykładowe. A potem odhacz kolejno co już masz i czego nie potrzebujesz. Zorientujesz się, ze wcale ci dużo nie zostało. Jak nie będziesz pewna, to zapytaj tutaj.

Dzisiaj dostalam paczkę kolejna z wyprawka częściowo dla mnie i dla maluszka :)
Wydaje mi sie ze do szpitala juz mam wszystko tylko jeszcze pyjamas na poród :) Zobacz załącznik 1003293
Mam mini produkty tez jakieś kremy do twarzy na dzień na noc w końcu sie przydadzą do szpitala :)
To tantum Rosa to już gotowe jest w środku czy do rozrobienia? Bo właśnie czytałam że któraś to polecała :-)

reklama
Do góry