Dobre wyniki, na czczo to nawet nieco poniżej normy ja to akurat nie umiem sobie odmówić słodyczy, nie jem ich może jakoś na potęgę ale od czasu do czasu coś tam skubneSuper a jak tam wyniki? Mi wyszly dobrze i lekarz stwierdził ze moge słodyczy jeść do woli a ja sie śmieje ze gdybym tylko miała na nie ochotę to bym skorzystała a Was dziewczyny ciagnie do słodkiego? U mnie dziewczynka i wolę owoce
reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Super a jak tam wyniki? Mi wyszly dobrze i lekarz stwierdził ze moge słodyczy jeść do woli a ja sie śmieje ze gdybym tylko miała na nie ochotę to bym skorzystała a Was dziewczyny ciagnie do słodkiego? U mnie dziewczynka i wolę owoce
Mnie tez nie ciągnie. Tez wole owoce.
U mnie zamieszkał chłopak.
wilk.m
Super a jak tam wyniki? Mi wyszly dobrze i lekarz stwierdził ze moge słodyczy jeść do woli a ja sie śmieje ze gdybym tylko miała na nie ochotę to bym skorzystała a Was dziewczyny ciagnie do słodkiego? U mnie dziewczynka i wolę owoce
U mnie niestety wyniki powyżej normy po pierwszej godzinie, pozostałe dwa w normie, dziś byłam u diabetyka, na razie muszę wprowadzić dietę o niskim indeksie glikemicznym i mierzyć cukier 4 razy dziennie także żegnam się ze słodyczami, choć wcale tak dużo ich nie jadłam, bardziej owoce, ale będę tęsknić za arbuzem
Sweety0802
To się przywitam też jestem po krzywej (w piątek), ale nie mam wyników jeszcze. Tylko tyle, że cukier przed badaniem miałam wg glukometra 92 lub 99. Bo usłyszałam 92, a jak podpisywałam kartę, było napisane 99, więc sama nie wiem. Mam nadzieję, że wyniki będą jutro w necie, papierowe odbieram we wtorek. Toxo mam nadal ujemne(to akurat już jest na stronie), czyli odżywiam się ok, a moje kotki są zdroweCo tutaj taka cisza? Ja Wam mija weekend dziewczyny?
wilk.m
Mam nadzieję, że Twoje wyniki będą jak najlepszeTo się przywitam też jestem po krzywej (w piątek), ale nie mam wyników jeszcze. Tylko tyle, że cukier przed badaniem miałam wg glukometra 92 lub 99. Bo usłyszałam 92, a jak podpisywałam kartę, było napisane 99, więc sama nie wiem. Mam nadzieję, że wyniki będą jutro w necie, papierowe odbieram we wtorek. Toxo mam nadal ujemne(to akurat już jest na stronie), czyli odżywiam się ok, a moje kotki są zdrowe
Ja czytam akurat o diecie z niskim indeksem glikemicznym i ustalam sobie zasady, ogólnie nie jest źle i tak sporo produktów z niskim IG miałam w swojej diecie, tylko te słodycze
patkapateczka
Hej cisza tutaj bo jest jeszcze wątek prywatny. Tam za to ciężko nadrobić jeden dzieńCo tutaj taka cisza? Ja Wam mija weekend dziewczyny?
Sweety0802
Właśnie wróciłam zerknąć, co tutaj słychać. Dziewczyny zgłaszają do prywatnego forum, jak ktoś już pisze więcej i jak się kilka osób uzbiera, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość niestety.
wilk.m
To wiele wyjaśnia no cóż muszę uzbroić się w cierpliwośćHej cisza tutaj bo jest jeszcze wątek prywatny. Tam za to ciężko nadrobić jeden dzień
Rano mierzyłam cukier, na czczo miałam 89, teraz czekam na pomiar po śniadaniu. Specjalnie zrobiłam sobie na słodko (placuszki bananowe z jogurtem i nektarynką) żeby zobaczyć co będzie, lekarz w pierwszym tygodniu kazał mi tak testować
reklama
patkapateczka
Aż mi zrobiłaś ochotę takimi placuszkamiTo wiele wyjaśnia no cóż muszę uzbroić się w cierpliwość
Rano mierzyłam cukier, na czczo miałam 89, teraz czekam na pomiar po śniadaniu. Specjalnie zrobiłam sobie na słodko (placuszki bananowe z jogurtem i nektarynką) żeby zobaczyć co będzie, lekarz w pierwszym tygodniu kazał mi tak testować
Są chyba dwie mamusie z cukrzycą i też metodą prób i błędów póki co testują co mogą jeść.
Podziel się: