reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Hejo. Takie pytanie: czy któraś z Was planuje używać pieluszek wielorazowych? Otulacze i kieszonki z wkładami? Bo kupiłam 4 kieszonki na razie i mam taki plan. Wychodzi taniej a przede wszystkim zdrowiej dla maluszka, są z naturalnych materiałów :)
Ktoś chyba stąd planował ale niepamietam kto.... Ja szczerze nie mam cierpliwości się z ty bawić, jednak stawiam na wygodę a nie na ciągle pranie :D ale to też moje 4 dziecko więc też mam inne myślenie :)

reklama
Hejo. Takie pytanie: czy któraś z Was planuje używać pieluszek wielorazowych? Otulacze i kieszonki z wkładami? Bo kupiłam 4 kieszonki na razie i mam taki plan. Wychodzi taniej a przede wszystkim zdrowiej dla maluszka, są z naturalnych materiałów :)
Słyszałam o tych pieluszkach wielorazowych, kuzynka takich używa i raczej sobie chwali. Ja przy córce używałam zwykłych, jednorazowych Pampersow i nie było żadnych problemów, ale wtedy nawet nie słyszałam o tych wielorazowych. Teraz muszę się zastanowić :) Chociaż podobnie jak Liza raczej stawiam na wygodę :D zwłaszcza, że u młodej sprawdzały się pamperaki.

Hej laseczki, nie doczytam Was już, ale wracam :-) u nas 18tc, lokator to chłopiec, następna wizyta 5.06, i polowkowe :-) a co u Was?
hej :) u mnie też 18+3 , ale w brzuszku dziewczynka hehe. Wizytę mam na 3 czerwca i w sumie nie mówił nic o połówkowych, zatem zobaczymy jak wizyta będzie wyglądać :)

Witam. U mnie dziś 19+3. W brzuszku rośnie córcia :) na połówkowe też się raczej nie wybieram, za to lekarz polecił wykonanie echo serca płodu.

Ja wczoraj też miałam wizytę 16+4 i prawdopodobnie córka:) ale lekarz stwierdził ze na nastepnej wizycie potwierdzi ale tak mu sie wydaje. Jak to jest ze Wy juz wiecie na pewno a ja ciagle slysze ze chyba :(

reklama
Do góry