Carenik
Fanka BB :)
Gostynski robi polowkowe?Hej laseczki, nie doczytam Was już, ale wracam :-) u nas 18tc, lokator to chłopiec, następna wizyta 5.06, i polowkowe :-) a co u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gostynski robi polowkowe?Hej laseczki, nie doczytam Was już, ale wracam :-) u nas 18tc, lokator to chłopiec, następna wizyta 5.06, i polowkowe :-) a co u Was?
Ja 17+3 i w brzuszku synek., dużo zależy też od sprzętu ja plec poznałam w 12tcJa wczoraj też miałam wizytę 16+4 i prawdopodobnie córka ale lekarz stwierdził ze na nastepnej wizycie potwierdzi ale tak mu sie wydaje. Jak to jest ze Wy juz wiecie na pewno a ja ciagle slysze ze chyba
Ja 17+3 i w brzuszku synek., dużo zależy też od sprzętu ja plec poznałam w 12tc
Robi, robi. Powiedział teraz ze na 90 procent chłopak, ale na polowkowym 5.06 powie dokładnie, i potwierdzi.Gostynski robi polowkowe?
Dużo zależy od sprzętu i ułożenia maluszka, mój lekarz ostatnio najechał głowica na rozłożone nóżki maluszka i pyta "czy widze płeć" a ja na to "że nic nie widać między nogami", na to lekarz "i ma pani odpowiedź, gratuluję córki" [emoji16]Ja wczoraj też miałam wizytę 16+4 i prawdopodobnie córka ale lekarz stwierdził ze na nastepnej wizycie potwierdzi ale tak mu sie wydaje. Jak to jest ze Wy juz wiecie na pewno a ja ciagle slysze ze chyba
Ja tez 18+3 i u mnie juz widoczne od okolo 5 dni (patrzcie na ta białą kreskę pod pępkiem)Dziewczyny kiedy poczułyście pierwsze ruchy maluszka? U mnie pierwsza ciąża, w 18t3d pierwszy raz poczułam "pływającą rybkę w moim brzuchu".