No to dobre wieści, gratulacje. Oby za 3 tygodnie krwiaka wgl nie byłoJa już po wizycie. Serduszko nam bije, ruszamy się =) krwiak nadal z nami ale powoli się wchłania.
Nie dostaliśmy zdjęcia ale widzieliśmy się więc kamień z serca że wszystko ok. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
reklama
Angela_Andzia
Fanka BB :)
Hej, jestem Angela również chciałabym się dołączyć. Aktualnie jestem w 17 tygodniu, termin mam na 14 października to moja pierwsza ciąża, więc chętnie się poradzę tych bardziej doświadczonych póki co ciążę znoszę bardzo dobrze, oprócz migren i ogólnego zmęczenia (z czego teraz mniej), że względu na bóle brzucha i ciężkie warunki w pracy jestem na zwolnieniu, staram się mieć ruch fizyczny jak tylko mogę, ale ostatnio zauważyłam,że przy dłuższym spacerku pobolewa mnie dół brzucha i muszę odpocząć. Nie jestem pewna,ale od około tygodnia czuję takie drganie (jakby mięśnia) w dole brzucha, wcześniej raz na kilka dni i lekko,a dziś poczułam mocniej i kilka razy w ciągu dnia, zaczynam się zastanawiać czy to mogą być pierwsze ruchy czy może coś jest nie tak? Na szczęście za 2 tygodnie kolejną wizyta i chciałam się poradzić, ponieważ aktualnie moja ginekolog na urlopie :/
Dziękuję kasik . Też bym tego chciała [emoji7]
No to dobre wieści, gratulacje. Oby za 3 tygodnie krwiaka wgl nie było
akrimjoch
Super. Za trzy tygodnie po krwiaku nie bedzie ani sladu. Zobaczysz.Ja już po wizycie. Serduszko nam bije, ruszamy się =) krwiak nadal z nami ale powoli się wchłania.
Nie dostaliśmy zdjęcia ale widzieliśmy się więc kamień z serca że wszystko ok. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Julietta2017
Witamy nową mamę
Ja też mam termin na 14 pazdziernika z usg, z om 2 października. U mnie druga ciąża.
To co opisujesz to mogą być pierwsze ruchy, ja też na razie czuję tylko takie delikatne muskanie, bulgotanie, ciężko to opisać. Jeszcze chwilę poczekaj a zamieni się to w konkretne kopniaki
W razie jakiś pytań chętnie doradzimy, jest tu sporo doświadczonych bardzo sympatycznych Mam
Ja też mam termin na 14 pazdziernika z usg, z om 2 października. U mnie druga ciąża.
To co opisujesz to mogą być pierwsze ruchy, ja też na razie czuję tylko takie delikatne muskanie, bulgotanie, ciężko to opisać. Jeszcze chwilę poczekaj a zamieni się to w konkretne kopniaki
W razie jakiś pytań chętnie doradzimy, jest tu sporo doświadczonych bardzo sympatycznych Mam
Hej, jestem Angela również chciałabym się dołączyć. Aktualnie jestem w 17 tygodniu, termin mam na 14 października to moja pierwsza ciąża, więc chętnie się poradzę tych bardziej doświadczonych póki co ciążę znoszę bardzo dobrze, oprócz migren i ogólnego zmęczenia (z czego teraz mniej), że względu na bóle brzucha i ciężkie warunki w pracy jestem na zwolnieniu, staram się mieć ruch fizyczny jak tylko mogę, ale ostatnio zauważyłam,że przy dłuższym spacerku pobolewa mnie dół brzucha i muszę odpocząć. Nie jestem pewna,ale od około tygodnia czuję takie drganie (jakby mięśnia) w dole brzucha, wcześniej raz na kilka dni i lekko,a dziś poczułam mocniej i kilka razy w ciągu dnia, zaczynam się zastanawiać czy to mogą być pierwsze ruchy czy może coś jest nie tak? Na szczęście za 2 tygodnie kolejną wizyta i chciałam się poradzić, ponieważ aktualnie moja ginekolog na urlopie :/
Angela_Andzia
Dziękuję bardzo za odpowiedź tak właśnie myślałam,że możliwe ruchy dziś czuje je minimalnie mocniej i częściej,ale nie są to typowo koniaki tylko właśnie taka pulsacja. Już nie mogę się doczekać aż będą te pierwsza prawdziwe koniaki,a później Panią będę błagać o chwilę spokojuWitamy nową mamę
Julietta2017
Ja sama nie mogę się doczekać kopniaków, choć nie zawsze są przyjemne, ale wtedy mam pewność że wszystko w porządku. Większość dziewczyn na forum już pisało, że czuje regularnie ruchy. U mnie to na razie bardzo delikatne.Dziękuję bardzo za odpowiedź tak właśnie myślałam,że możliwe ruchy dziś czuje je minimalnie mocniej i częściej,ale nie są to typowo koniaki tylko właśnie taka pulsacja. Już nie mogę się doczekać aż będą te pierwsza prawdziwe koniaki,a później Panią będę błagać o chwilę spokoju
Podobno w drugiej ciąży szybciej czuć ruchy
Angela_Andzia
Ja spokojnie czekam na ruchy, jestem myśli,że wszystko jest dobrze,a lekarz co wizytę mnie tylko w tym utwierdza. Po drugie każda ciąża jest inna,a szybkość wyczuwania ruchów zależy od wielu czynników. A znasz już płeć?Ja sama nie mogę się doczekać kopniaków, choć nie zawsze są przyjemne, ale wtedy mam pewność że wszystko w porządku. Większość dziewczyn na forum już pisało, że czuje regularnie ruchy. U mnie to na razie bardzo delikatne.
Podobno w drugiej ciąży szybciej czuć ruchy
Julietta2017
U mnie drugi chłopakJa spokojnie czekam na ruchy, jestem myśli,że wszystko jest dobrze,a lekarz co wizytę mnie tylko w tym utwierdza. Po drugie każda ciąża jest inna,a szybkość wyczuwania ruchów zależy od wielu czynników. A znasz już płeć?
reklama
Angela_Andzia
O proszę to super! U mnie na 50% dziewczynka, teraz pod koniec maja może dowiem się na 100% jak da się zbadać ,ale ja też myślę,że będzie córka bo u nas same babyU mnie drugi chłopak
Podziel się: