Mnie mój ginekolog wyliczył dokładny termin, w którym mam umówić się na badania. Ale to nie on będzie wykonywał. Jadę w zupełnie inne miejsce, wręcz do innego miasta. I zadzwonilam tam ok 2 tyg przed i bez problemu umówili mnie na ten dzień co chciałam, czyli tak jak Nanya 27 marca, będzie to u mnie 12+1 z om (z USG ok 3 dni więcej).Inne pytanie: ile do przodu umawialyscie prenatalne? Boję się w sumie za szybko umawiać, z drugiej strony nie wiem jak jest z terminami no i jak liczyć widełki czasowe w których mogę je zrobić, wg om czy usg?
reklama
Liza
Fanka BB :)
9+3
Witam
Aniaslu was zaprosiła do zamknietego a ja wysłałam wam wiadomość z Linkiem, sprawdźcie pocztę i dajcie znać
Jak Ktoś mimo wszystko nie może dalej wejść, czy nie ma dostępu proszę dać znać bo Aniaslu też mogła kogoś pominąć a tego nie da się sprawdzić.... Bprzynajmniej ja nie mogę...
Witam
Aniaslu was zaprosiła do zamknietego a ja wysłałam wam wiadomość z Linkiem, sprawdźcie pocztę i dajcie znać
Jak Ktoś mimo wszystko nie może dalej wejść, czy nie ma dostępu proszę dać znać bo Aniaslu też mogła kogoś pominąć a tego nie da się sprawdzić.... Bprzynajmniej ja nie mogę...
Ostatnia edycja:
Dziękuję Liza, już mam dostęp9+3
Witam
Jeszcze ja
Liza
Witam Wszystkie przyszłe mamy
Mogę do Was nieśmiało dołączyć ?
oczywiście dopisałam się do pliku
U mnie 11+4
Mogę do Was nieśmiało dołączyć ?
oczywiście dopisałam się do pliku
U mnie 11+4
@MsSparrow_25 Witamy serdecznie to pierwsza ciążą?
Carenik
Co sie stalo Kochana?;(Mamy październikowe, żegnam się z Wami ja i mój Aniołek.*
Dobrych, szczęśliwych ciąż i cudownych dzieci Wam życzę.
reklama
Podziel się: