reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
No nie wystarczy, jestem moderatorem i wysyłam listę osób do dodania administratorów, i juz zajęłam się tym ale pamiętajcie Aniaslu ma też swoje życie i nie bywa tu tak często....
Mogłabyś wrzucić tą liste oczekujących na dodanie? Przynajmniej nie będzie już pytań: "dlaczego nie mam zaproszenia? To jeszcze trzeba gdzieś się zapisywać? Itd;) osoby z listy spokojnie będą czekać:)

Hej hej gratuluję udanych wizyt. Łączę się z tymi, które mają krwiaczki;(

Ja wczoraj też zrobiłam listę i napisałam do aniaslu, pewnie nie miała czasu dodać, napewno to zrobi [emoji6]

Jeszcze dziś rano martwiłam się przeziębieniem, bo idzie coraz dalej i z zapchanego nosa doszło zatkane i kłujące ucho, do tego co jakiś czas mam temperaturę i inhalacje mało dają a koło 13 bałam się że już koniec bycia mamą. Teraz leżę, co chwile śpię i czekam aż będzie lepiej. Taki mały krwiaczek a tyle stresu wywołał. Zastanawiałam się co go mogło spowodować, co takiego zrobiłam źle, ale teraz już tylko wypoczywam i staram się myslec pozytywnie.
Nic nie zrobiłaś źle!! :) po prostu się robią, nie mamy na to wpływu. Nie zamartwiaj się :)

Mogłabyś wrzucić tą liste oczekujących na dodanie? Przynajmniej nie będzie już pytań: "dlaczego nie mam zaproszenia? To jeszcze trzeba gdzieś się zapisywać? Itd;) osoby z listy spokojnie będą czekać:)
Annka_167
napewnonie
Andziabn
Kordosia
JoaSaw82
Marama
Agata_20
Nikola950
Krateczka
aerdgi
Julietta2017
Dominika_zet

reklama
Aa rozumiem, no to dobrze :) nie sieje już niepotrzebnej paniki :D i oczywiście trzymam kciuki aby maluszek rósł zdrowo!
Wiesz, u mnie cykl trwa 32-34 dni. Mówiła, tylko, że ciąża jest młodsza ale wszystko dobrze. Być może gdzieś mi się po drodze owulacja przesunela. Zobaczymy za dwa tygodnie na wizycie, bo już będzie mogła zerknąć też w badania krwi.

Do góry