reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
12+6
Hej dziewczyny chciałabym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać. O swojej ciąży dowiedziałam się w 8 tc. Okres spóźniał mi się 3 tyg. ale już parę razy tak miałam więc jakoś nie przyszło mi do głowy że mogłabym być w ciąży. Mąż jechał do apteki po tabletki dla siebie na przeziębienie to poprosiłam go dla spokoju wewnętrznego żeby kupił mi test ciążowy :). Jakie było moje zdziwienie kiedy go wykonałam na drugi dzień kiedy pojawiły się 2 kreski wręcz byłam tak zaskoczona, że myślałam że test jest jakiś wadliwy albo źle go wykonałam :). Jeszcze tego samego dnia poszłam zbadać poziom beta hcg no i wszystko już było dla mnie jasne;). W następnym tygodniu byłam już u ginekologa potwierdzić ciążę. Mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża. Jeszcze jakoś do mnie nie dociera że w niej jestem :). A jak to było u Was?

Cześć :) Jestem Ola, od wczoraj lat 30, dwoje dzieci na stanie i wygląda na to że trzecie w brzuszku ;) to był nasz pierwszy strzał i aż się dziwię że się udało ;) na razie tylko dwa testy. Z objawów bolące piersi, lekkie mdłości i mniej powera. Wizytę mam dopiero 18.02. Z jednej strony zastanawiam się czy nie umówić się gdzieś wcześniej, z drugiej strony wtedy już będzie widać serduszko, więc może poczekam. Z moich wyliczeń termin na 7.10. :)
Cześć Ola mamy ten sam termin porodu ja też mam na 07.10.2019 :)

reklama
12+6
Hej dziewczyny chciałabym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać. O swojej ciąży dowiedziałam się w 8 tc. Okres spóźniał mi się 3 tyg. ale już parę razy tak miałam więc jakoś nie przyszło mi do głowy że mogłabym być w ciąży. Mąż jechał do apteki po tabletki dla siebie na przeziębienie to poprosiłam go dla spokoju wewnętrznego żeby kupił mi test ciążowy :). Jakie było moje zdziwienie kiedy go wykonałam na drugi dzień kiedy pojawiły się 2 kreski wręcz byłam tak zaskoczona, że myślałam że test jest jakiś wadliwy albo źle go wykonałam :). Jeszcze tego samego dnia poszłam zbadać poziom beta hcg no i wszystko już było dla mnie jasne;). W następnym tygodniu byłam już u ginekologa potwierdzić ciążę. Mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża. Jeszcze jakoś do mnie nie dociera że w niej jestem :). A jak to było u Was?
No to gratulacje :) ja się dowiedziałam w drugim dniu spodziewanej @, co prawda nie staraliśmy się z mężem ale rozmawialismy na temat rodzeństwa dla córki noi jakoś tak zadziwiająco szybko poszło. :)

Do góry