reklama
Moje dwa glodomory jedzą w domu śniadanie, potem obiad w przedszkolu i w domu kolejny obiad.A to przed przedszkolem szykujesz dzieciom śniadanie? Moja w przedszkolu ma pełen zestaw: śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek. Chociaż często po przedszkolu i tak lubi coś w domu oszamac
październikowe_love
Fanka BB :)
11+3
Cześć Dziewczyny! Ciężko nadgonić wszystko co piszecie
Chciałam się tylko pochwalić (oraz was zachęcić) do zajęć na jakich byłam dzisiaj po raz 1! Mianowicie ćwiczenia dla przyszłych mam w wodzie. Mega. Jestem bardzo zadowolona, wyszłam zmęczona i zrelaksowana zarazem
Cześć Dziewczyny! Ciężko nadgonić wszystko co piszecie
Chciałam się tylko pochwalić (oraz was zachęcić) do zajęć na jakich byłam dzisiaj po raz 1! Mianowicie ćwiczenia dla przyszłych mam w wodzie. Mega. Jestem bardzo zadowolona, wyszłam zmęczona i zrelaksowana zarazem
Klaudia555
Po tym barszczu czuję się jak 6 miesiącu ciąży. Mam taki wzdęty brzuch że szok. Ale musze coś zjeść bo jak nie to w środku nocy na bank będę umierała z głodu!
Ale robicie smaka tymi ciastami
Jak wydobrzeje to musze zrobić jedno z moich ulubionych a do tego prostych ciast z jabłkami. Mam tylko zdjęcie ktore mam dodane na przyslij przepis.
Ale robicie smaka tymi ciastami
Jak wydobrzeje to musze zrobić jedno z moich ulubionych a do tego prostych ciast z jabłkami. Mam tylko zdjęcie ktore mam dodane na przyslij przepis.
gaga92
Super, że już w domku i ze nie ma zakazeniaWitajcie ja już w domu, w wynikach zakażenia nie było więc mnie puścili do domu, leczenie farmakologiczne
Życzę udanego weekendu
reklama
Klaudia555
Podziel się: