reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
o matko nie wiem czy sernik czy salatke teraz bym zjadla:D
Ja tez lubie te salatke tylko troszke inne skladniki rukola buraki ser plesniowy cebulka i prazony slonecznik.

U mnie dzisiaj naleśniki ze szpinakiem i feta, + część na słodko z dżemem. Nie wiem czy Wy tez tak macie, ale jakoś mięso mi nie wchodzi... w ogóle nie mam na nie ochoty stad ostatnio praktycznie cały czas memu wegetariańskie. Muszę się przemoc i zjeść raz na jakiś czas jakiej mięcho :)

Tak! Ja tak mam! Na mięso nie mogę wręcz patrzeć. W każdej ciąży jest u mnie identycznie tak mniej wiecej do połowy. Potem nieco lepiej. Ale wmusić mogę w siebie jedynie białe mięso i ryby.

A jak u was dziewczyny z tolerancją zapachu perfum? Odrzuciły was jakieś, które do tej pory były ulubionymi. Ja mam taką "tradycję", że na wiosnę i na jesieni zamawiam sobie kilka 2ml-owych odlewek perfum, które chciałabym używać w danym sezonie. Teraz się trochę bałam przez tą wrażliwość na zapachy, ale nie mogłam się powstrzymać. Naszło mnie na temat przewodni - róża. I tak dziś testuję Kenzo Amour I Love U :D Ja tu czuję bez o_O

Ja dziś od 4 rano nie spałam. A jak dzieci wstały to mąż się zlitował i wziął na dół, a ja odespałam. Złoty facet [emoji7] teraz skończył fuchę w garażu i jak tylko klient odbierze produkt, wybieramy się ja zakupy, bo w lodowce pustki. I na wyjazd trzeba coś kupić. W wynajętym apartamencie na plaży jest kuchnia z całym wyposażeniem i się zastanawiam co by tu szybko dzieciom upichcić, bym nie musiała w kuchni za dużo stać. Rosołek i pomidorówka na bank. Ale pewnie taco (z różnorodnością warzyw i mięsem), risotto iiiii.... dalej pomysłów brak. Szukam inspiracji na Pintrest. Lubię próbować nowe przepisy.

reklama
@Nanya toleruję VERSACE Bright Crystal. Reszta odpada. Drażni mnie nawet męża antyperspirant i zamówił sobie nowy.
Nic. Uciekam szukać stroju kąpielowego na me gabaryty

Do góry