reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Żarłabyyym.

Mnie strasznie na slodkie ciagnie. Ale nie czekolade...
Wlasnie paczki, ciasto francuskie, owoce, loody...
O lody! Ja też.. Wczoraj kupiłam sobie big milka i jak wysiadalam z auta to upadł mi w kałuże i tyle go pojadlam że nic :D muszę dzisiaj nadrobić bo mam chęć.. Może jakiś mcflurr :D aczkolwiek i tak dziś mi się zapowiada słodki wieczór bo idziemy do cioci na imieniny i ma zrobić mój ulubiony sernik na zimno [emoji1786]

reklama
Mniaaaaam.... Sernik tez bym żarłaaaaa...
O lody! Ja też.. Wczoraj kupiłam sobie big milka i jak wysiadalam z auta to upadł mi w kałuże i tyle go pojadlam że nic :D muszę dzisiaj nadrobić bo mam chęć.. Może jakiś mcflurr :D aczkolwiek i tak dziś mi się zapowiada słodki wieczór bo idziemy do cioci na imieniny i ma zrobić mój ulubiony sernik na zimno [emoji1786]

Witam się sobotnio,
U mnie dzisiaj 10+3
Widzę, że Wy nic tylko o jedzeniu opowiadacie i smaka tylko robicie :D Mąż to chyba zwariuje ze mną jak będę tak wymyślać co chwilę :-D
Ostatnio leciał do sklepu po ogórki, bo miałam wieczorem ochotę na ogórkową.
Dzisiaj byłam na badaniach krwi i wkurzyłam się, bo nie dość, że strasznie dużo zapłaciłam (płacąc przelewem niby i tak było taniej i nie robiłam grupy krwi i badania na różyczkę, bo to lekarka powiedziała, że z poprzedniej ciąży wyniki weźmie) to jak chciałam przed chwilą sprawdzić wyniki wyswietlił mi się komunikat, że muszę odebrać je osobiście przez to, że robiłam to badanie na HIV... W poprzedniej ciąży też lekarka je zleciła, ale robiłam w innym laboratorium i normalnie wynik mogłam online odebrać.
Szkoda, że pan nic mi o tym nie powiedział...
Badanie grupy krwi i HIV to badania poufne stad odbior osobisty. Rzeczywiście szkoda, ze Ci w laboratorium o tym nie powiedzieli...

Osz kurde jednak wyhodowalam sobie Escheriche coli :( muszę napisać do mojego gina, bo tak się umawialiśmy..

@Amica20 a u Ciebie jaka bakteria wyszła? I przy okazji to.. Jak żyjesz?
Ja niestety długo walczyłam z ecoli :( a ale to jeszcze przed ciąża. dużo ich masz? Teraz w czasie ciazy profilaktycznie pije sok z żurawiny, herbatki z pokrzywy i żurawiny i dużo wody z cytryna, no i urosept kiedy piekła mnie cewka moczowa. Ostatnimi dniami robiłam posiew i na szczęście bakterii brak. :) mam nadzieje, ze i ty szybko się ich pozbędziesz ! :)

9+4
Dobry byłam pewna, że pisałam do Was rano Ale nie widzę żebym coś pisała :D

Ja też z tych zupolubnych ;) mój też bardzo lubi Ale on musi mieć drugie bo zupą nie poje ;) dlatego często gotuje na dwa dania Ale jak jedno to tylko drugie :p

@Keejti-93 teraz to już te pączki będą mi się snily :/

Ja niestety długo walczyłam z ecoli :( a ale to jeszcze przed ciąża. dużo ich masz? Teraz w czasie ciazy profilaktycznie pije sok z żurawiny, herbatki z pokrzywy i żurawiny i dużo wody z cytryna, no i urosept kiedy piekła mnie cewka moczowa. Ostatnimi dniami robiłam posiew i na szczęście bakterii brak. :) mam nadzieje, ze i ty szybko się ich pozbędziesz ! :)
Wyszło mi 10^6/ml także chyba sporo :/
Muszę chyba też coś z tych rzeczy które wymienilas zacząć stosować.. Ciekawe co mi lekarz na to zaleci.

Wy tak cały czas o jedzeniu to i ja się pochwalę Dzisiaj gości mamy i pierwszy raz robiłam sernik z rosą Pyszny
IMG_20190316_153638.jpeg

reklama
Do góry