Czoperka
Fanka BB :)
Czemu idziesz do szpitala?Witajcie ja po lekarzu, przyszłam do domu ogarnąć sprawy i idę do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu idziesz do szpitala?Witajcie ja po lekarzu, przyszłam do domu ogarnąć sprawy i idę do szpitala
Musi być dobrze, z synem byłam w wyższej ciąży tak się nie bałam a teraz tak mnie stres dopadłTrzymaj się, będzie ok!
Może zaszkodzić jak nie leczone, dlatego muszę iść jak najszybciejAle dzidzia jest bezpieczna?
Widoczek pierwsza klasa. U nas na małym metrażu bujaczek sprawdził się super i kokon, który był na kanapie.My wynajmujemy równe 40m2. Śmiejemy się że przypada 10m2 na osobę ale lubię to mieszkanie. Mamy swój ogródek z pięknym widokiem. Dzieci mają mały pokój, my śpimy w salonie z kuchnią. Do tego średniej wielkości łazienka Maluszek będzie spał tam gdzie aktualnie będą ku temu warunki. Dlatego potrzebuję coś mobilnego. Mam bujak Tiny Love, myślę że kupię do niego jakiś materacyk i będzie ok, przynajmniej na pierwsze miesiące.
A widoczek z tarasu mamy całkiem miły jak na mieszkanie w bloku Zobacz załącznik 951409
Hej też wczoraj miałam wizytę. Trochę za Wami nie nadążam ale w końcu udało mi się zalogować w aplikacji (na androidzie, na IOS nie szło) więc może będę bardziej ogarniać u mnie wg OM 7+0 a wg USG 6+3. To było samo USG, teraz muszę się umówić na wizytę u mojego lekarza prowadzącego. Nic Ci lekarz nie powiedział skąd taka różnica? Ja zapytam dopiero na wizycie. To chyba wg wielkości dzidzi oznaczają na USG, u mnie 6mm Dobrze kojarzę że to też Twoja pierwsza ciąża? Czy coś mi się pomieszało?Miałam dzisiaj wizytę, w końcu zobaczyłam kruszynkę i biło serduszko! Termin póki co na 30.10, wg om 7+0 (nie wiem jak to liczą, mi apka pokazuje 7+1) a wg usg 6+2... Popłakałam się ubierając do wyjścia. Szkoda tylko, że nadciśnienie znowu wylazło i muszę brać dopegyt. A następna wizyta za 2 tygodnie.
A co do warunków lokalowych- mam kawalerkę raptem ciut ponad 30m i plan zrobienia pokoju z aneksem żeby dziecko mogło mieć własny pokój.
skonczonych 11? czyli starsza dzidzia niz z om?
Super wiesci Dziewczyny
Może zaszkodzić jak nie leczone, dlatego muszę iść jak najszybciej