Klaudia555
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie o coś takiego chodzi. Bynajmniej ja o czymś takim myślałam. Tak to wyglądało w przypadku mojego poprzedniego wątku ciążowego ale to raczej bez prośby skierowanej do adminki samo się nie dzieje.Dziewczyny ale przecież nie można ani zamknąć ani utajnić jedynego październikowego forum. Przecież tu będą dołączać dziewczyny aż do porodu. Co najwyżej można osobno stworzyć forum zamknięte.
W praktyce zazwyczaj wygląda to tak że tworzy się forum zamknięte i na otwartym nagle robi się popłoch, dołączają natychmiast nowe dziewczyny które jak się okazuje podczytują od samego początku i chcą też mieć dostęp do prywatnego. Zazwyczaj przez jakiś czas funkcjonują obydwa fora. Do otwartego dołączają nowe osoby, które później mogą zostać dołączone do zamkniętego. A na zamkniętym co jakiś czas robi się czystki i usuwa osoby które w ogóle się nie odzywają
Dziękuję :*@kasik90 współczuje i życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla taty!
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i powodzenia dla dziewczyn ktoŕe wizyty mają przed sobą. Ja muszę czekać tydzień.
Bardzo współczuję i trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.@RaRinka @Nanya kciuki za wizyty!
@Nanya masz rację, że nie ma tam jakiś szczególnie tajnych danych, więc spoko. c
Co do modernizacji tabelki to oczywiście wszystkie sugestie mile widziane.
To powiem Wam, że ja dziś przeżyłam stres jakiego nikomu nie życzę, dziś po 4:00 rano pogotowie zabralo mojego tatę do szpitala.. Wstępnie lekarka z pogotowia stwierdziła, że według objawów miał napad padaczkowy (choć nie ma stwierdzonej padaczki), później zaś stwierdziła obrzęk plucny i na ekg wyszły zmiany przedzawalowe.. Od 4 do teraz czekamy na jakieś decyzje (odnośnie pozostania w szpitalu bądź nie) , wyniki badań itp.. Jakby tego było mało to jak szłam na SOR to na szpitalnym parkingu niemalże potrącił by mnie jakiś lekarz... ;/
Beda zbijac te bakterie?Witajcie ja po lekarzu, przyszłam do domu ogarnąć sprawy i idę do szpitala
Trzymaj się, będzie ok!Witajcie ja po lekarzu, przyszłam do domu ogarnąć sprawy i idę do szpitala
Tak dzieci się już stresują , mój już płacze że mnie nie będzieBeda zbijac te bakterie?