reklama
RaRinka
Fanka BB :)
ZazdroszczęJa chodzę na NFZ, także jak lekarz uważa, że konieczne są częste wizyty, to ja nie widzę problemu.
Jak dzisiaj u Was samopoczucie?
Mi dziś głowa pęka. Cały dzień marzyłam, żeby się położyć i zamknąć oczy - tylko to mi pomaga. Zauważyłam, że ostatnio głowa boli mnie coraz częściej [emoji853]
Ja chodzę na NFZ, także jak lekarz uważa, że konieczne są częste wizyty, to ja nie widzę problemu.
Jak dzisiaj u Was samopoczucie?
Ja dzięki udanej wizycie dziś humor mam pozytywny, ale ogólnie miewam raczej huśtawke, często się wkurzam i to nawet bez większego powodu, albo wzruszam się na niekoniecznie bardzo wzruszających piosenkach ale za to pogoda dobija.. deszcz, śnieg, grad, wichura... brr.. jeszcze 30 min i do domku..
Czaata
Zastanawiam się czy ten ból głowy, to nie jest wina pogody, bo mnie też doskwiera, ale nie aż tak bardzo. Za to mdłości mnie męczą i nie wiem czy mam leżeć czy co robić.Zazdroszczę
Mi dziś głowa pęka. Cały dzień marzyłam, żeby się położyć i zamknąć oczy - tylko to mi pomaga. Zauważyłam, że ostatnio głowa boli mnie coraz częściej [emoji853]
Czaata
Hormony szaleją, ja też ostatnio płakałam bez powodu, ale emocje staram się opanować, nie chcę na nikim się wyżywać.Ja dzięki udanej wizycie dziś humor mam pozytywny, ale ogólnie miewam raczej huśtawke, często się wkurzam i to nawet bez większego powodu, albo wzruszam się na niekoniecznie bardzo wzruszających piosenkach ale za to pogoda dobija.. deszcz, śnieg, grad, wichura... brr.. jeszcze 30 min i do domku..
Czaata
Bo w pracy masz zajęte myśli, może wyszukaj sobie jakieś hobby, które zajmie Ci myśli?Śliczne dzieciątka. ja mam wizytę w środę więc zobaczymy. a prenatalne na 21.03....
ja dziś w pracy na spokojnie, ale wraz z nadejściem wieczoru znowu mnie łapie dołek... weźcie mnie kopnijcie w d...
etatnamame
Dziewczyny zauważyliście że dawno się nie odzywala Matkaroku A była taka aktywna Jesteś z nami?? [emoji16]
reklama
Hormony szaleją, ja też ostatnio płakałam bez powodu, ale emocje staram się opanować, nie chcę na nikim się wyżywać.
Też staram się opanowywać, ale z różnym efektem
Dorzynka kochana ucha do góry! Nie ma co się dołować!
Podziel się: