Czoperka
Fanka BB :)
Szanuję podejście ja tam jednak lubię się rozeznać w temacie i poczytać różne opinie na różne tematy. Wszystkie moje zakupy dziecięce począwszy od wózka, poprzez fotelik, kończąc na smoczku nie są przypadkowe. Można mieć w nosie i kupić byle co, co ładnie wygląda i co poleci pani w sklepie. A można też poczytać czemu lepiej kupić szklaną butelkę a nie plastikową, czemu fotelik nie z zestawu 3w1, czemu lepszy szampon z Biedry niż pięknie pachnący Nivea czy czemu lepszy kubek niż niekapek. I to wcale nie są rzeczy za grube tysiące wręcz często reklamy w tv robią wodę z mózgu i ludzie przepłacają za shitowy towar. Ale na szczęście każdy ma wybórMnie osobiście większość samozwańczych znawców irytuje. A już jak słyszę blogerka/youtuberka od parentingu to mi się ulewa... Większość jest oderwana od rzeczywistości i sprawia wrażenie ostrego odpieluszkowego zapalenia mózgu. Jeszcze te reklamy wózków za 7 tys,, kocyków co to kolki niwelują, butelki dzięki którym dziecko nauczy się mówić mając miesiąc - wszystko za jedyne 1k zł... no boże widzisz i nie grzmisz.