reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Osobiście bardzo drażnią mnie samozwańczy vlogowicze czy youtuberzy. Mogą mieć miliony widzów i nic mi z tego. W domu, jeśli już coś leci, to zazwyczaj jest to dokumentalny czy przyrodniczy kanał, NASA, etc. Nagranie na yt z sympozjum o tematyce, która mnie ciekawi (tak, wiem, nudna jestem [emoji6]). Lubię jak się profesjonaliści wypowiadają [emoji43]hehehe. Zdarzyło mi się kilka razy podejrzeć kogoś kto ma kanał na yt i zachowanie, miny, brak znajomosci tematu, czy kiepski zasób słów zniechęca. Nie wiem jak to jest z polskimi osobami, bo głównie oglądam po angielsku. Ale Amerykanie często prezentują poziom zerowy. Za znajomość tematu lubię New York Thrifter. Mieszka w ciekawym miejscu. Znajduje ciekawe rzeczy projektantów za grosze w lumpeksie i sprzedaje online. Wyraża się pięknie. Ma sporo wiedzy i jest normalna.

25_pixels vlogów nie oglądam. Czytam blogi, ot dla rozrywki. Jak czasopisma. Mniej poważne i bardziej. Poruszające ciekawe tematy, odnoszące się do konkretnych źródeł, rezenzje i testy produktów, analizy chemiczne kosmetyków lub po prostu rodzicielskie bzdurki z przymrużeniem oka :)

Ale mnie muli !!!
Chyba dzis drugi raz odwiedze kibelek. Kurde sa takie dni ze nic super, ale i sa takie jak dzis co mi wszystko szkodzi. Ide sie myc i do lozka moze to jakos przetrzymam. papa

reklama
Do góry