reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

9+6
Carla89 trzymamy kciuki i czekamy na wieści.
Chyba dzisiaj większość ma gorszy dzień ja dziś ból głowy jakoś tak słabo mi zero energii. Może to przez ta pogodę.

reklama
@patkapateczka mi sie juz tez rozkreca bol glowy. Eh normalnie bym procha silnego zapodala raz czy dwa i by sie zatrzymalo. Cos jest chyba na rzeczy bo juz kilka z nas dzis narzeka na bol glowy.

Odetchnęłam z ulgą bo udało mi się dziś wcisnąć na szybką wizytę. Serduszko bije, dzieć rośnie :) lekarz wypatrzył jakąś małą nadżerkę i stwierdził że dlatego po stosunku mogło być plamienie. Także dostałam i ja duphaston. Mam zakaz seksu i sugestię odpuszczenia zumby.
Nie brzmi to najfajniej na świecie bo zumbę chciałam prowadzić do czerwca. Ale maleństwo jest najważniejsze :)

Czoperka no wlasnie dziec najwazniejszy.:) Super wiesci, chodz moze nie dla meza;P ale niech tez sie troche pomeczy jak inni mezowie:p No widzisz przynajmnije odetchnełas z ulga.

Odetchnęłam z ulgą bo udało mi się dziś wcisnąć na szybką wizytę. Serduszko bije, dzieć rośnie :) lekarz wypatrzył jakąś małą nadżerkę i stwierdził że dlatego po stosunku mogło być plamienie. Także dostałam i ja duphaston. Mam zakaz seksu i sugestię odpuszczenia zumby.
Nie brzmi to najfajniej na świecie bo zumbę chciałam prowadzić do czerwca. Ale maleństwo jest najważniejsze :)
Super wieści!

Mamusie czy macie jakieś bóle kręgosłupa?
Mnie od dwóch dni boli kręgosłup i promieniuje na prawa stronę i i uda mnie bóle nogi mi dretwieja. :(

reklama
Mnie strasznie krzyże bolą, czasami promieniuje ból do ud, ale chwilowo.
Dużo odpoczywaj w wygodnej pozycji.
Ciężko jest odnaleźć ta wygodna pozycje pójście spać to dla mnie koszmar się robi. Nie mogę się ułożyć boli dretwieja nogi i te uda bolą. Nie miałam dotąd problemów z kręgosłupem.

Do góry