reklama
Czaata
Fanka BB :)
Wygląda smakowicie!Ciasto gotowe Zobacz załącznik 947610 teraz lecę do lekarza :/
Powodzenia [emoji3526]
Bardzo smaczny krem mleczny jest w nim, ale ja nie zjem bo mnie zemdlilo od próbowania :/Wygląda smakowicie!
Powodzenia [emoji3526]
Czaata
Dlatego wolę sobie tylko popatrzeć. [emoji16]Bardzo smaczny krem mleczny jest w nim, ale ja nie zjem bo mnie zemdlilo od próbowania :/
Czaata
Szczęściara! [emoji16]Jak wy patrzycie to ja zjem. [emoji1787]
Mnie tylko troooche mdli jak sie zmecze...
Oki to smacznego ja już teraz to dobrze ale na początku to nic nie mogłam zrobić, komode z kurzu wytarlam i była masakra :/Jak wy patrzycie to ja zjem. [emoji1787]
Mnie tylko troooche mdli jak sie zmecze...
Czoperka
@amica ciasto wygląda extra, jadłabym moje dzieci też kaszlą :/ a to co Twojej jest że ma antybiotyk? U nas się nie leczy kaszlu antybiotykiem, bo 90% kaszlów u dzieci to wirusy, więc antybiotyk robi gorszą robotę.
Dziewczyny co miałam dzisiaj historię... zastanawiałam się czy Wam ją opowiedzieć ale chyba jest zbyt hmm nieprzyjemna [emoji14] po krótce mój długowieczny dziadziuś próbował się dzisiaj sam załatwić w toalecie (dwója) a normalnie sam tego nie robi bo już nie potrafi. Tylko moich rodziców nie było i widocznie nie chciał mnie poprosić o pomoc... i efekt był... straszny [emoji14] i musiałam coś z tym zrobić... ech życie. Ale w ciąży jakoś tak trudniej [emoji14]
Dziewczyny co miałam dzisiaj historię... zastanawiałam się czy Wam ją opowiedzieć ale chyba jest zbyt hmm nieprzyjemna [emoji14] po krótce mój długowieczny dziadziuś próbował się dzisiaj sam załatwić w toalecie (dwója) a normalnie sam tego nie robi bo już nie potrafi. Tylko moich rodziców nie było i widocznie nie chciał mnie poprosić o pomoc... i efekt był... straszny [emoji14] i musiałam coś z tym zrobić... ech życie. Ale w ciąży jakoś tak trudniej [emoji14]
reklama
Carenik
Ja mam podobne historie ale z psami. Nie dosc ze mam nos posokowca to mi pieski funduja aromaty w ktorych sie tarzaja... W tym te NAJGORSZE
@amica ciasto wygląda extra, jadłabym moje dzieci też kaszlą :/ a to co Twojej jest że ma antybiotyk? U nas się nie leczy kaszlu antybiotykiem, bo 90% kaszlów u dzieci to wirusy, więc antybiotyk robi gorszą robotę.
Podziel się: