reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Ja tak miałam na początku teraz bardziej się normuje i zaczynam jeść :) przedwczoraj nke miałam mdłości i sobie już wkrecalam a wczoraj jak mnie złapało to masakra :)

reklama
Ciasto gotowe 20190301_110740.jpg :) teraz lecę do lekarza :/

@amica ciasto wygląda extra, jadłabym :) moje dzieci też kaszlą :/ a to co Twojej jest że ma antybiotyk? U nas się nie leczy kaszlu antybiotykiem, bo 90% kaszlów u dzieci to wirusy, więc antybiotyk robi gorszą robotę.

Dziewczyny co miałam dzisiaj historię... zastanawiałam się czy Wam ją opowiedzieć ale chyba jest zbyt hmm nieprzyjemna [emoji14] po krótce mój długowieczny dziadziuś próbował się dzisiaj sam załatwić w toalecie (dwója) a normalnie sam tego nie robi bo już nie potrafi. Tylko moich rodziców nie było i widocznie nie chciał mnie poprosić o pomoc... i efekt był... straszny [emoji14] i musiałam coś z tym zrobić... ech życie. Ale w ciąży jakoś tak trudniej [emoji14]

reklama
Ja mam podobne historie ale z psami. Nie dosc ze mam nos posokowca to mi pieski funduja aromaty w ktorych sie tarzaja... W tym te NAJGORSZE
@amica ciasto wygląda extra, jadłabym :) moje dzieci też kaszlą :/ a to co Twojej jest że ma antybiotyk? U nas się nie leczy kaszlu antybiotykiem, bo 90% kaszlów u dzieci to wirusy, więc antybiotyk robi gorszą robotę.

Dziewczyny co miałam dzisiaj historię... zastanawiałam się czy Wam ją opowiedzieć ale chyba jest zbyt hmm nieprzyjemna [emoji14] po krótce mój długowieczny dziadziuś próbował się dzisiaj sam załatwić w toalecie (dwója) a normalnie sam tego nie robi bo już nie potrafi. Tylko moich rodziców nie było i widocznie nie chciał mnie poprosić o pomoc... i efekt był... straszny [emoji14] i musiałam coś z tym zrobić... ech życie. Ale w ciąży jakoś tak trudniej [emoji14]

Do góry