reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

W ciagu 9 dni rozwinal sie z bialej kropi (woreczka zoltkowego)do 0.61mm,chyba nie tak zle.i serce bije normalnie.mam nadzieje ze sie bedzie dalej rozwijac i nadrobi

reklama
W ciagu 9 dni rozwinal sie z bialej kropi (woreczka zoltkowego)do 0.61mm,chyba nie tak zle.i serce bije normalnie.mam nadzieje ze sie bedzie dalej rozwijac i nadrobi
Ważne jest też bicie serduszka i że bije normalnie nie zamartwiaj się wiem ciężko ale kilka głębokich wdechow może jakiś filmik przed snem. Trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. :)
Aktualnie 7t6d, jedno usg za mną kolejne we wtorek, serduszko bije, zobaczymy jak będzie dalej. Ze względu na dwa poronienia aktualnie biorę duphaston, clexane i acard i jestem dobrej myśli. ☺️
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. :)
Aktualnie 7t6d, jedno usg za mną kolejne we wtorek, serduszko bije, zobaczymy jak będzie dalej. Ze względu na dwa poronienia aktualnie biorę duphaston, clexane i acard i jestem dobrej myśli. ☺️
Pozdrawiam
Cześć trzymam kciukasy najważniejsze pozytywne nastawienie.

@Loli05 kochana, wiem że sie stresujesz, ale najważniejsze że serducho bije! Rzeczywiście musiała Ci sie owulacja przesunąć, zanim to sie zapłodniło i może też długo zagnieżdżało. Mam nadzieje że jutro wstaniesz bez stresu i z radością ;)

@Czaata hej witaj :) rozgość się ;)

@Loli05 u mnie w 6t4d było 0.69 cm, więc myślę, że jest naprawdę ok, nie stresuj się, bo nie wpływa to dobrze na Ciebie i maluszka. [emoji3526]

W pierwszej ciąży z pamięci wiedziałam który to tydzień i co tydzien czytałam nowy rozdział o rozwoju, wiedziałam co się w danym miesiącu rozwija itp. W drugiej czasami zdarzyło mi się zapomnieć, a książkę przeczytałam raz jeszcze. Teraz nie mam kiedy czytać, no bo w sumie po co [emoji12]. Jak @Czaata napisała ile jest w ciąży, to aż musiałam wejść na aplikacje by sprawdzić ile to ja jestem [emoji28] lol

reklama
Witam
U mnie dziś 8+3

Loli kochana ja miałam om 1 stycznia i u mnie z wyliczeń wychodzi termin 8 październik a ginekolog dopiero mi termin wyliczy 11 marca. U Ciebie na pewno po tym clo nastąpiło jakieś przesunięcie. Ładnie się dzidziuś rozwija także się nie przejmuj :)

Czata witaj i rozgość się u nas :)

Matkaroku kciuki za dzisiejszą wizytę!

Do góry