reklama
patkapateczka
Fanka BB :)
Ważne jest też bicie serduszka i że bije normalnie nie zamartwiaj się wiem ciężko ale kilka głębokich wdechow może jakiś filmik przed snem. Trzymam kciuki że wszystko będzie dobrzeW ciagu 9 dni rozwinal sie z bialej kropi (woreczka zoltkowego)do 0.61mm,chyba nie tak zle.i serce bije normalnie.mam nadzieje ze sie bedzie dalej rozwijac i nadrobi
patkapateczka
Cześć trzymam kciukasy najważniejsze pozytywne nastawienie.Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa.
Aktualnie 7t6d, jedno usg za mną kolejne we wtorek, serduszko bije, zobaczymy jak będzie dalej. Ze względu na dwa poronienia aktualnie biorę duphaston, clexane i acard i jestem dobrej myśli.
Pozdrawiam
Czaata
Dziękuję!Cześć trzymam kciukasy najważniejsze pozytywne nastawienie.
Matkaroku
25_pixels
W pierwszej ciąży z pamięci wiedziałam który to tydzień i co tydzien czytałam nowy rozdział o rozwoju, wiedziałam co się w danym miesiącu rozwija itp. W drugiej czasami zdarzyło mi się zapomnieć, a książkę przeczytałam raz jeszcze. Teraz nie mam kiedy czytać, no bo w sumie po co [emoji12]. Jak @Czaata napisała ile jest w ciąży, to aż musiałam wejść na aplikacje by sprawdzić ile to ja jestem [emoji28] lol
reklama
Witam
U mnie dziś 8+3
Loli kochana ja miałam om 1 stycznia i u mnie z wyliczeń wychodzi termin 8 październik a ginekolog dopiero mi termin wyliczy 11 marca. U Ciebie na pewno po tym clo nastąpiło jakieś przesunięcie. Ładnie się dzidziuś rozwija także się nie przejmuj
Czata witaj i rozgość się u nas
Matkaroku kciuki za dzisiejszą wizytę!
U mnie dziś 8+3
Loli kochana ja miałam om 1 stycznia i u mnie z wyliczeń wychodzi termin 8 październik a ginekolog dopiero mi termin wyliczy 11 marca. U Ciebie na pewno po tym clo nastąpiło jakieś przesunięcie. Ładnie się dzidziuś rozwija także się nie przejmuj
Czata witaj i rozgość się u nas
Matkaroku kciuki za dzisiejszą wizytę!
Podziel się: