reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Mialam ale sie przesunal na duzo pozniej,wedlug pomiarow fasola ,usg dzis jest 6ty2 dzien.wedlug om pewnie bym miala cos kolo 18.10,ale ciaza jest mlodsza.sma tego nie ograniam,nie wiem czy sie cieszyc ze serce ladbie bije czy sie martwic ze takie przesuniecie
Ale termin 18.10. To nie zadne 8 z hakiem tylko dokladnie 6tyg i 6 dni. Wiec masz baaaardzo niewielkie obsuniecie...

reklama
Ale termin 18.10. To nie zadne 8 z hakiem tylko dokladnie 6tyg i 6 dni. Wiec masz baaaardzo niewielkie obsuniecie...
Nie wiem chyba zle cos napisalam,bo na kartce od pani sonograf napisane ze 8ty2dzien z om a ze ciaza ma 6ty2 dni.ona na pierwszym skanie to mowila ze cos tam recznie wpisywala,bo mierzyla pecherzyk ciazowy a powinna dziecko a dziecka jeszcze nie bylo,a cos chciala mi pokazac i jakos jej wyszlo 18.10 z pomiarow pecherzyka,a teraz z pomiarow fasolki 26.10 chyba.sama juz nie wiem,chyba konkretnie to sie dowiem jak zrobie w szpitalu na nhs w 12 tygodniu

Nic sie nie boj! Musialas miec obsuniecie w cyklu. Mysle ze gdyby ciaza bylaby nieprawidlowa doszloby do jej zakonczenia juz na poczatku. Spokojnie!

To teraz juz jestem zalamana bo to wychodzi jeszcze gorzej,chyba dam sobie spokoj z czytaniem czegokolwiek,wedlug okresu jestem 8tyd2dzien zarodek jest 6tyd2dzien,dwa tygodnie roznicy i juz sie tego bede trzymac,jest to jeszcze w normie,moze dzis chociaz raz przespie noc normalnie;(

Kochana jesli Ci wychodzi 6.2 z usg i jest juz serduszko to wszystko w normie! A kiedy zrobilas test/bete?

reklama
To teraz juz jestem zalamana bo to wychodzi jeszcze gorzej,chyba dam sobie spokoj z czytaniem czegokolwiek,wedlug okresu jestem 8tyd2dzien zarodek jest 6tyd2dzien,dwa tygodnie roznicy i juz sie tego bede trzymac,jest to jeszcze w normie,moze dzis chociaz raz przespie noc normalnie;(
Loli najgorsze to jest czytanie w Internecie już to przerabialam w pierwszej ciąży i nic się z tego nie sprawdziło i teraz to samo jak glupia czytałam o bólach aż w końcu zmadrzalam i nic nie czytam bo to tylko gorsze nerwy i bóle przechodzą raz boli raz nie.

Do góry