Przykro mi :* ja też byłam dwa miesiące na clo...Ja w tamtym roku straciłam ciążę blizniacza niestety żaden zarodek się nie rozwinął. U nas w rodzinach nie ma bliźniaków a tamta ciąża była po clo
reklama
patkapateczka
Fanka BB :)
Ja widzę z lewej strony mój mąż z prawej i stwierdził że są dwa. U mnie w rodzinie też nie ma bliźniaków. Chyba lekarz by coś powiedział teraz wizyta w dzień kobiet.No na moje oko to ja też widzę dwoje
Matkaroku
@patkapateczka ale ja tam jedno widze ?
Carenik
Niekoniecznie! To czasem pozno widac.Ja widzę z lewej strony mój mąż z prawej i stwierdził że są dwa. U mnie w rodzinie też nie ma bliźniaków. Chyba lekarz by coś powiedział teraz wizyta w dzień kobiet.
No to raczej chyba tak . Ale np. u mojej koleżanki bardzo długo nic nie było widać tak były ułożone dzieci.Ja widzę z lewej strony mój mąż z prawej i stwierdził że są dwa. U mnie w rodzinie też nie ma bliźniaków. Chyba lekarz by coś powiedział teraz wizyta w dzień kobiet.
A weź policz tą swoją betę bo jak wychodziła razy dwa to wszystko jest możliwe
25_pixels
@Kordosia tak się składa, że pracuję z domu z półtoraroczną córeczką w domu. Jak tylko synka odstawię na autobus. Oprócz tego mam jeszcze swój mały biznes na boku. Też z różnych względów mam wizyty dwa czy trzy razy w tygodniu. Rozumiem, że są różne kobiety. I różne samopoczucia. Ale naciąganie systemu mi nie odpowiada. Bo każda idzie to ja też - to raczej kiepskie podejście, zwłaszcza jak nie ma ku emu powodów. Pracuję do końca każdej ciąży, gdzie mojego męża bardzo często w domu nie ma. U nas poprostu jest inaczej. Do tego jak u nas jest jestem już przyzwyczajona. Dlatego patrzę na to nieco inaczej.
@Amica20 gratki! Więcej? Wow! Podwójne gratki? [emoji12]
Dziękuję nie mi wystarczy jedno kochane i szczęśliwe z nami. Pani doktor mam nadzieję że sobie zrobiła żart, chociaż ona się nie śmiała@Kordosia tak się składa, że pracuję z domu z półtoraroczną córeczką w domu. Jak tylko synka odstawię na autobus. Też z różnych względów mam wizyty dwa czy trzy razy w tygodniu. Rozumiem, że są różne kobiety. I różne samopoczucia. Ale naciąganie systemu mi nie odpowiada. Bo każda idzie to ja też - to raczej kiepskie podejście, zwłaszcza jak nie ma ku emu powodów. Pracuję do końca każdej ciąży, gdzie mojego męża bardzo często w domu nie ma. U nas poprostu jest inaczej. Do tego jak u nas jest jestem już przyzwyczajona. Dlatego patrzę na to nieco inaczej.
25_pixels
Imiona?!? Hahahha no co wy [emoji12] ja jeszcze trawię sam fakt ciąży [emoji23] ale chętnie poczytam jakie imiona już zostały nadane, albo jakie się wam podobają. U mnie w domu jest Nicholas, ale przyjęło się jak mówimy do niego Nikoś i jest też Lilianna, a mówimy Lila albo Lilcia. Teraz raczej nic mi nie przychodzi do głowy. Nawet jeszcze nie myślałam. Wy?
reklama
My wybraliśmy dla dziewczynki Nella i Liliana a dla chłopca OliwierImiona?!? Hahahha no co wy [emoji12] ja jeszcze trawię sam fakt ciąży [emoji23] ale chętnie poczytam jakie imiona już zostały nadane, albo jakie się wam podobają. U mnie w domu jest Nicholas, ale przyjęło się jak mówimy do niego Nikoś i jest też Lilianna, a mówimy Lila albo Lilcia. Teraz raczej nic mi nie przychodzi do głowy. Nawet jeszcze nie myślałam. Wy?
Podziel się: