Klaudia555
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dwa lata temu wylądowałam w szpitalu z atakiem rwy kulszowej , dopiero po 3 miesiącach rehabilitacji wrocilam do normalnego stanu . To jest moja pierwsza ciąża i boję się się to powróci. Choć lekarz mówi że wcale nie musi . Narazie nic nie boli
Taki mały fasolek, zostałam przyjęta chociaż wizyta była długa i wywiad porządny, cytologia pobrana i szereg badań.dostalam też jak to dr powiedziała tak w prezencie skierowanie na test pappa że względu na poronienie chociaż wiem że dopiero po 3 się dostaje. Skorzystam jeśli dostałam na NFZ. Krwiaka praktycznie nie było już widać,nic się nie odkleja.4marca mam znowu wizytę bo czeka na info od mojej neurolog bo chce mi załączyć acard i nie wie czy tam nie zaszkodzi.
Dzięki, muszę sprawdzić. Na Jadłonomii też widziałam kiedyś przepis. A te ogórki przypominają mi cukinię w panierce. U Was to serio ogórasy się robi? Ale jaja a to popularna przekąska czy niszowa?
Nie martw się, ja między 5 a 7 tygodniem czułam się fatalnie, biegunki, siódme poty, zmęczenie. Teraz od 8 tygodnia czuje się normalnie
A no to ja już nie wiem, ciężko też sugerować coś lekarzowi.Mi dr tlumaczyl ze po leku Acard sie rozszczep podniebienia robi i lekiem dla kobiet w ciazy jest ZAAX