reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

6+4
Czesc.Dzis rano strasznie sie wystraszylam,wstalam i dostalam takiego rozwolnienia plus tak sie zaczelam pocic,i myslalam ze do tego bede wymiotowac!wszystko naraz.ja wiem ze w ciazy sa zaparcia ale zeby w druga strone?nie wiem tak jakby sie chcial organizm oczysc,teraz sie martwie.ja normalnie nie mam takich rewolucji.teraz czuje sie dobrze.mial ktos tak?;(
Loli mi jelita świrują w ciąży i miewam takie akcje...

reklama
6+4
Czesc.Dzis rano strasznie sie wystraszylam,wstalam i dostalam takiego rozwolnienia plus tak sie zaczelam pocic,i myslalam ze do tego bede wymiotowac!wszystko naraz.ja wiem ze w ciazy sa zaparcia ale zeby w druga strone?nie wiem tak jakby sie chcial organizm oczysc,teraz sie martwie.ja normalnie nie mam takich rewolucji.teraz czuje sie dobrze.mial ktos tak?;(
Nie martw się, ja między 5 a 7 tygodniem czułam się fatalnie, biegunki, siódme poty, zmęczenie. Teraz od 8 tygodnia czuje się normalnie :)

9+1
Hej ja się troszkę wyciszylam chociaż Was czytam. Nadal nie wiem co z serduszkiem, czekam na usg ale nie wiem o ktorej mnie przyjmie. Trzymajcie kciuki. Z om niby zaczynam 10tydzien ale ciaza jesli jest to jest duzo młodsza. Jestem cala w stresie

9+1
Hej ja się troszkę wyciszylam chociaż Was czytam. Nadal nie wiem co z serduszkiem, czekam na usg ale nie wiem o ktorej mnie przyjmie. Trzymajcie kciuki. Z om niby zaczynam 10tydzien ale ciaza jesli jest to jest duzo młodsza. Jestem cala w stresie
Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110]

8+6
Hej, ja też was podczytuję, ale się nie odzywam, bo słabam [emoji42]
Tylko śpię, naciąga mnie, a dziś już 3 razy wymiotowałam.
O 17:30 mam wizytę i jestem cała w stresie, czy serduszko nadal bije. Dopóki nie czujemy ruchów, to jest taka niepewność i stres [emoji17]

8+6
O 17:30 mam wizytę i jestem cała w stresie, czy serduszko nadal bije. Dopóki nie czujemy ruchów, to jest taka niepewność i stres [emoji17]
Oj, to Cię dzisiaj dopadło... Trzymam kciuki za wizytę, daj potem znać.

U mnie 7+5, też Was podczytuje i czekam na wizytę w czwartek. Staram się leżeć jak najwięcej i mam nadzieję, że krwiak się wchłonął. Chciałbym zobaczyć serduszko i trochę się uspokoić. Generalnie jestem wiecznie zmęczona i śpiąca, niedobrze mi i boli mnie głowa. Trzeba to przeczekać.

9+1
Kciuki zacisniete [emoji110] będzie dobrze [emoji846]

8+6
Powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Dziękuję[emoji3590]
Ja takze trzymam kciuki za Wasze wizyty

U mnie mlodsza poszla po miesięcznej przerwie do przedszkola więc będę miała troszkę lzej w domu

Do góry