reklama
25_pixels
Fanka BB :)
@Matkaroku mój mąż dziś wstawał o 5:00 rano do pracy. Młoda 15 min później upomniała się o butelkę. Syn co 15 min „mamo, głodny jestem/pic mi się chce/nudzi mi się/kiedy Lila wstanie/Muffin (nasz pies) i ja śpimy na dole/wydaje mi sie, że Lila już nie śpi/możesz już wstać/a teraz?/ albo teraz” grrrr.... toż on sam sobie płatki z mlekiem potrafi zrobić nie od dziś i nalać pic [emoji43][emoji43][emoji43]
Matkaroku
No ja nie wiem, co te dzieci moj też umie wszystko sam. Ale po co, trzeba starych obudzić.@Matkaroku mój mąż dziś wstawał o 5:00 rano do pracy. Młoda 15 min później upomniała się o butelkę. Syn co 15 min „mamo, głodny jestem/pic mi się chce/nudzi mi się/kiedy Lila wstanie/Muffin (nasz pies) i ja śpimy na dole/wydaje mi sie, że Lila już nie śpi/możesz już wstać/a teraz?/ albo teraz” grrrr.... toż on sam sobie płatki z mlekiem potrafi zrobić nie od dziś i nalać pic [emoji43][emoji43][emoji43]
reklama
25_pixels
A jabym chcialam milkshaka...
Gotuje mezowi w slowcooker(nie wiem jak to po Polsku nazwac) jagniecine...jessuu ja nie lubie i tak to smierdzi blee
Wolnowar
Podziel się: