reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Czoperka, ale zazdroszcze ;( udanego wypoczynku!
Dla równowagi nie jest tak kolorowo bo starszak zaczął rzygać. Już 4 razy. I leży bez sił ale i bez gorączki. Albo coś mu zaszkodziło albo rota. Jeśli rota to będzie masakra bo jesteśmy tu w 12 osób...
Uroki wyjazdów z dziećmi...

Dla równowagi nie jest tak kolorowo bo starszak zaczął rzygać. Już 4 razy. I leży bez sił ale i bez gorączki. Albo coś mu zaszkodziło albo rota. Jeśli rota to będzie masakra bo jesteśmy tu w 12 osób...
Uroki wyjazdów z dziećmi...

Na bank jelitówka. Życie.

A wy dziś tak cisza ? Ja dalej umieram, nawet nie poszłam do psiapsióły dziś, mąż ma wychodne a ja gotuje rosoł na jutro ;)

Chyba dopadła "słabizna" jak to mawia moja Mama :D
Ja dziś 11 h w pracy, jutro tylko 8 ;) przeżyć poniedziałek i wtorek dniem odwiedzin w brzuszku. Nie mogę się doczekać :)

Na bank jelitówka. Życie.
Zdarzało się mu dziwnie reagować na owoce. W lecie miał ze trzy takie akcje że zaczynał rzygać np jabłkami. Wyrzygał co miał wyrzygać na trzy razy i spokój. Dziś rano faktycznie prawie nie tknął śniadania a potem pojadł szarlotki takiej bardzo jabłkowej i popił dwoma kubkami soku jabłkowego. I później wymiotował tą szarlotką do końca, tak żeby pozbyć się wszystkiego. Popołudniu apetyt mu trochę wrócił więc zjadł różnych rzeczy i już nie zwracał więc to mi na wirusa nie pasuje. Ale z drugiej strony mocno go to wymeczyło. No nic, wszystko się okaże. Noc może być różna. Może wszyscy będziemy rzygać jak koty [emoji14]

Ale elaborat. O rzyganiu... [emoji85]

@Czoperka możliwe, że mu jabłka nie służą. Mój nie mógł przez jakiś czas jeść cytrusów, a po fasolce szparagowej bardzo bolał go brzuch. Zdarza się. Może ogranicz. Z wiekiem może przejść. Jak on się teraz czuje? Poczekaj aż się zaczną elaboraty o konsystencji, kolorze i zapachu kupek [emoji23]

reklama
Zdarzało się mu dziwnie reagować na owoce. W lecie miał ze trzy takie akcje że zaczynał rzygać np jabłkami. Wyrzygał co miał wyrzygać na trzy razy i spokój. Dziś rano faktycznie prawie nie tknął śniadania a potem pojadł szarlotki takiej bardzo jabłkowej i popił dwoma kubkami soku jabłkowego. I później wymiotował tą szarlotką do końca, tak żeby pozbyć się wszystkiego. Popołudniu apetyt mu trochę wrócił więc zjadł różnych rzeczy i już nie zwracał więc to mi na wirusa nie pasuje. Ale z drugiej strony mocno go to wymeczyło. No nic, wszystko się okaże. Noc może być różna. Może wszyscy będziemy rzygać jak koty [emoji14]

Ale elaborat. O rzyganiu... [emoji85]
Jesli to virus to lekarz w szpitalu mi powiedzial kiedys tak,ze bedzie rzyganie dosc czeste co np pol godziny(kulminacja zycia virusa) i od tego trzeba liczyc 12h i jak po 12h juz nie rzyga to virus padl.najlepiej przeglodzic.moj syn mial ze szkoly ostatnio virusa,tu w Uk duzo tego jest niestety,czest dzieci choruja.Ale moze tak jak mowisz moze to od owocow

Do góry