reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Ja złapałam jakiegoś doła przez moje bóle. Przyszło mi do głowy że skoro biorę luteine i nospe to powinny bóle ustąpić i spanikowalam. Do wizyty jeszcze dwa tygodnie a ja juz się nie pokoje.
Ja mysle ze to normalne,mam takie okresowe bole wieczorami i zadnych plamien i na usg tez czysto.ale ciezko mi sie w nocy spi bo sie w nie wczuwam,nawet myslalam zeby moze jedna nospe wziasc i przespac noc w spokoju ale kiedys pamietam.jak.mialam bolesny okres to nospa nic nie dala i nie wiem czy by pomogla mi,raz w zyciu wzielam i nic nie dalo

reklama
Akrimjoch witaj wśród nas :) gratulacje i aby bez żadnych komplikacji się obeszło..

Carenik piękny przyrost bety, gratuluję :)

Kora piąteczka, też kolejny termin mam na 11 marca.

Laseczki jak jutro mam 5 tyg i 6 dni to pojutrze juz jest 6 tydzien?czy pojutrze mam 5 tyg 7 dni? Nie kumam tego wogole.ja zawsze mowie ze jestem w 5 tygodniu ale tak czytam to chyba jestem w 6 i zaraz w siodmym??

Ja mysle ze to normalne,mam takie okresowe bole wieczorami i zadnych plamien i na usg tez czysto.ale ciezko mi sie w nocy spi bo sie w nie wczuwam,nawet myslalam zeby moze jedna nospe wziasc i przespac noc w spokoju ale kiedys pamietam.jak.mialam bolesny okres to nospa nic nie dala i nie wiem czy by pomogla mi,raz w zyciu wzielam i nic nie dalo
Mi lekarz kazał brać nospe Ale nie ma poprawy i różnicy bolało przed braniem i boli jak biorę. Ja mam przez dzien bole a w nocy wstaje często do łazienki i mam taki ból podbrzusza jakby mi się mięśnie zastały Ale to takie chwilowe dopóki nie rozchodzę.

Laseczki jak jutro mam 5 tyg i 6 dni to pojutrze juz jest 6 tydzien?czy pojutrze mam 5 tyg 7 dni? Nie kumam tego wogole.ja zawsze mowie ze jestem w 5 tygodniu ale tak czytam to chyba jestem w 6 i zaraz w siodmym??
Loli też ostatnio o to pytałam bo jak w np 5t1d mogę być w 6tc i dziewczyny mówiły że tak się mówi Ale nie które wola mówić tak jak Ty.

reklama
Do góry