reklama
Carenik
Fanka BB :)
Dzis wieczorem z reguly trwa to ok 2h.cerenik to trzymam kciuki
kiedy wyniki bedziesz miala ?
patkapateczka
Dziękuję kochane ze stresu zapomniałam badania zabrać co w ostatnim czasie mi robił. Ja witaminy biorę od września witD5000 i kwas foliowy na receptę A teraz na zmianę jeden dzień kwas foliowy A drugi mama DHA
patkapateczka
Trzymam kciuki. Będzie dobrze.Dzis wieczorem z reguly trwa to ok 2h.
Loli05
5/6 tydzienDzień dobry czytam codziennie Ale ze stresu nic nie pisze
u mnie dziś 5+3 i brak jakichkolwiek objawów chce już wizytę
witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję tym co już slyszaly serduszka
U mnie to 4 ciąża, pierwsza obumarla w 2014, w 2016 syn urodzony a trzecia obumarla w tamtym roku i była to ciąża blizniacza
My mamy psa kundelka i rybki
ja dziś na obiad zupa pomidorowa i sos na zeberkach
Pijecie już jakieś witaminy ? Bo ja czekam z zakupem do wizyty
miałam coś Jeszcze napisać Ale zapomniałam
Ja tez bardzo malo objawowo,w sumie wiecej sikam,i cycki mi nabrzmialy ale nie bola no i tyle,chociaz dzisiaj tak mnie maz denerwowal za to ze oddychal za glosno....i jakas taka dupowata jestem ale nie spiaca.jakbym tak raz sobie przytulila muszle to bym sie lepiej poczula
Cześć dziewczyny.
Mam 32 lata i dwóch synów: 13 lat i 1,5 roku teraz ciąża trzecia, poród wyliczony na koniec października. Ostatnia miesiączka 5 stycznia.
Wizytę mam 1 marca, wtedy też przerwę wychowawczy. Nie mam żadnych objawów, nawet brzuch mnie nie boli. Gdyby nie dwa pozytywne testy i wysoka temperatura, nie wiedzialabym, że coś jest na rzeczy.
Mam 32 lata i dwóch synów: 13 lat i 1,5 roku teraz ciąża trzecia, poród wyliczony na koniec października. Ostatnia miesiączka 5 stycznia.
Wizytę mam 1 marca, wtedy też przerwę wychowawczy. Nie mam żadnych objawów, nawet brzuch mnie nie boli. Gdyby nie dwa pozytywne testy i wysoka temperatura, nie wiedzialabym, że coś jest na rzeczy.
Czoperka
Ja się naczytałam o tym że kwas foliowy to ściema, bo się kiepsko wchłania. Pije chlorellę, bo w niej naturalnie występuje dużo kwasu foliowego. Ogólnie dla mnie suple dla kobiet w ciąży to przede wszystkim marketing... Jeszcze rozumiem D3 i DHA ale jakieś turbo zestawy dziesięciu witamin i minerałów gdzie jedne blokują wchłanianie drugich albo są w postaci słabo przyswajalnej to porażka. Ale lekarz zgarnia prowizje w poprzednich ciążach właściwie nie brałam witamin. Lekarz mi zalecił m.in. magnez, ot tak po prostu. Więc sama poszłam sobie zbadać poziom i wyszedł w normie. Więc po co brać? Teraz faktycznie zima i gorzej z owocami, warzywami i słońcem. Więc biorę D3+K2, a poza tym chlorella i pokrzywa.
reklama
Loli05
Hej,to myslisz ze ktory tydzien?5?Cześć dziewczyny.
Podziel się: