reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Ale się rozchulalyscie moje drogie, co trochę po trochu podczytuje bo później nie idzie tego nadrobić.

Witam serdecznie wszystkie nowe twarze :)

Matkaroku dobry pomysł z tym osobnym wątkiem na terminy porodów i tygodnie ciąży, bo idzie się pogubić. Suwaczki dobra rzecz, ale widoczne tylko na kompie.. Ja sobie nawet utworzyłam korzystając z wolnej chwili w pracy 8-) ale i tak przeważnie korzystam z apki.

reklama
@agabre czylu czekamy na serduszko razem, u mnie podobna sytuacja i mam przyjsc na usg 25

Cześć kolejnym mamom, coraz wiecej nas tu[emoji4]

Powiem Wam dziewczyny, że jak tak Was czytam to i się z lekka zlękłam.. Do tej pory typowo na lajcie podchodzilam i teoretycznie nadal podchodzę, nawet nie myślę o poronieniu.. Bardziej się martwię tego, że fasolka się może nie rozwijać.. Ale mam nadzieję, że będzie wszystko cacy.. Chociaż teraz czekanie do 11 marca do kolejnej wizyty zaczyna być coraz bardziej stresujące.

Ale się rozchulalyscie moje drogie, co trochę po trochu podczytuje bo później nie idzie tego nadrobić.

Witam serdecznie wszystkie nowe twarze :)

Matkaroku dobry pomysł z tym osobnym wątkiem na terminy porodów i tygodnie ciąży, bo idzie się pogubić. Suwaczki dobra rzecz, ale widoczne tylko na kompie.. Ja sobie nawet utworzyłam korzystając z wolnej chwili w pracy 8-) ale i tak przeważnie korzystam z apki.
A moze kazda dziewczyna jak bedzie pisac cos to napisze na poczatku np 5 tydzien i dalej wypowiedz? Bo ja w kolko pytam ktora jest ile i mi tak glupio;)

reklama
Do góry