reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2019

6t4d OM jutro będę wiedzieć dokładnie
Kochane trzeba być dobrej myśli
Mi położna sąsiadka powiedziała że jak ma być dobrze dziecko jest zdrowe to będzie dobrze A jak jest źle to nic nie pomoże żadne leki czy leżenie. Najlepiej nie doszukiwać się nie potrzebnych objawów.

reklama
@Kordosia, planowana i nie planowana ;) dopiero co wróciliśmy do seksu po zabiegu i tym wszystkim i tak naprawdę mieliśmy się starać od następnego cyklu, ale @ już nie przyszła ;)

U mnie w poprzedniej ciąży serduszko było w 5+6, wiec nie ma reguły, u jednych szybciej u innych później.

5/6 tydz
Ja sie ponad 2 lata staralam o ta ciaze,pierwsza 8 lat temu w pierwszym cyklu

@Kordosia, planowana i nie planowana ;) dopiero co wróciliśmy do seksu po zabiegu i tym wszystkim i tak naprawdę mieliśmy się starać od następnego cyklu, ale @ już nie przyszła ;)

U mnie w poprzedniej ciąży serduszko było w 5+6, wiec nie ma reguły, u jednych szybciej u innych później.
Mega wcześnie,jeszcze chyba u nikogo nie słyszałam aby tak wcześnie pokazało.mi na apce też w info pokazuje w 7tc że się komory serca tworzą itd więc myślałam,że wcześniej to niemożliwe

6t4d OM jutro będę wiedzieć dokładnie
Kochane trzeba być dobrej myśli
Mi położna sąsiadka powiedziała że jak ma być dobrze dziecko jest zdrowe to będzie dobrze A jak jest źle to nic nie pomoże żadne leki czy leżenie. Najlepiej nie doszukiwać się nie potrzebnych objawów.
Dokładnie. To sie nazywa selekcja naturalna niestety i nic na to sie nie poradzi. Trzeba być dobrej myśli ;)

Oj kochane ale naskrobałyście ;)
Trudno sie połapać.

Madzix, współczuje poronienia. To musialo być straszne..

Kimpossible, oj dobrze że znalazłaś lekarstwo na cale zło ;) myślałam że to ściema, że takie herbatki działają, jak widać warto kupić.

Babydust, czyli to będzie wasze czwarte dzieciątko, dobrze wyczytałam? Gratulacje, tym razem wszystko będzie dobrze, czego życze z calego serducha ;)

Agabre, to dobre wieści! Do 25 czas zleci a w tedy będzie juz na pewno serducho jak dzwon ;)

Kasik albo Loli pisaly że mozna pisać nim sie napisze post ktory sie jest tydzień. Dobry pomysl ale czy kazdy bedzie o tym pamiętał? Ja sie postaram! Bo ja serio sie gubie, a wy piszecie że widzicie serduszka lub nie, a ja zachodze w głowe który wy tydzień jesteście.

reklama
Agabre, to dobre wieści! Do 25 czas zleci a w tedy będzie juz na pewno serducho jak dzwon ;)

Kasik albo Loli pisaly że mozna pisać nim sie napisze post ktory sie jest tydzień. Dobry pomysl ale czy kazdy bedzie o tym pamiętał? Ja sie postaram! Bo ja serio sie gubie, a wy piszecie że widzicie serduszka lub nie, a ja zachodze w głowe który wy tydzień jesteście.
Na tyle osób ciężko się nie pogubić :)

6+2

Do góry