Kimpossible
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem tyle, że zarodek jest w macicy, czyli tam, gdzie powinien być, wielkością odpowiada połowie-końcówce 6 t.c czyli też tak, jak powinno być, żeby potwierdzić, czy rośnie mam scan na 25 lutego, powinnobyć widać czy rośnie, no i powinno być serduszko. Mam też jakąś torbiel na prawym jajniku, jakby nie pęknięty pęcherzyk, pewnie się niedługo wchłonie. Pocieszyło mnie, że póki nie krwawię i temperatura w okolicach 37 stopni się utrzymuje, to nie ma powodu do zmartwień. Mam odpoczywać i myśleć pozytywnie.Agabre , i wiesz już coś?
Przykro mi ze poronilas a mialas jakies plamienia wtedy?znaja przyczyne?Cześć dziewczyny,
baaaardzo nieśmiało chciałabym dołączyć. Na początku grudnia poroniłam swoją pierwszą ciążę, nie obyło się bez zabiegu. OM 3.01, test pierwszy zrobiłam w 34dc i był negatywny, drugi w 40dc popołudniu pozytywny, dziś 42dc i rano też pozytyw.
Bardzo chciałabym się cieszyć, ale tak naprawdę okropnie się boję, że znów będzie to samo Na pierwszą wizytę umówiłam się 7.03, nie mam pojęcia, w którym jestem tygodniu, bo nie wiem kiedy była owulacja.... Na bank później niż trzeba, skoro w 34dc miałam biały test.