Loli05
Fanka BB :)
No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelamW pierwszej ciąży dopiero w 8/9 TC zaczęło mnie mulic wcześniej mi nic nie było nawet się nie czułam tak źle jak teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelamW pierwszej ciąży dopiero w 8/9 TC zaczęło mnie mulic wcześniej mi nic nie było nawet się nie czułam tak źle jak teraz
A co to za apka ? Bo Ty nie miałaś okresu jakoś daleko po mnie a moja to w piątek mi pokaże że 8 zacznę [emoji14]No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelam
Kiedy miałas ostatnia @ ?No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelam
A co to za apka ? Bo Ty nie miałaś okresu jakoś daleko po mnie a moja to w piątek mi pokaże że 8 zacznę [emoji14]
1 stycznia pieewszy dzien ostatniej.ale mam nieregularne cykle,przestalam brac clo w tym cyklu i zaskoczylo.pcos.no i owu nie wylapalam w srodku cyklu testami,mysle dze byla pozno bardzo pozno,w sumie w dzien okresu mialam nitke czerwona na tescie,w sumie to testy owu zaczely byc mocne bo nie mialam testow ciazowych no i dopiero 4 dni po terminie zrobilam test i juz byla lekka normalna kreska.no i ona teraz ciemnieje,i juz jestem 2 tygodnie po terminie,i kreski sa bardzo ciemne jak kontrolne i wychodza odrazu.bety nie robilam bo mieszkam w Uk.no to cala historia mojego zajscia hehKiedy miałas ostatnia @ ?
Mój też nie jest wysoki w pierwszej ciąży w 9tc jak zaczęła. Plamić miałam niecałe 19..... Teraz robiłam dla świętego spokoju najpierw urósł a potem po 1.5 tyg spadł o 0.5 i zaczelam brać luteinę plus duphatsonJa dzisiaj odebrałam wynik proga i mimo luteiny mam 19,1ng więc słabiutko
Jakoś mnie pesymizm dopadł.
Lekarz zlecil Ci badania ?Ja dzisiaj odebrałam wynik proga i mimo luteiny mam 19,1ng więc słabiutko
Jakoś mnie pesymizm dopadł.
A ktory tydzien ci pokazuje?Loli to u mnie ten sam termin om. Ale fakt. Cykle dużo krótsze, bo 27-28 dniowe.
Klamka a jaka jest norma? Bo nie bardzo się orientuję..