reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
"Moja ciaza", ale ja wpisalam dlugie cykle chyba 35 dniowe bo mam nieregularne,zreszta nie mam pojecia kiedy byla owu,napewno pozno bo jak pamietasz to mi testy wyszly mocne pare dni po@ terminie,a tobie chyba przed @?cycek mnie kluje jak z boku naciskam,jestem juz szczesliwsza heh;)
A co to za apka ? Bo Ty nie miałaś okresu jakoś daleko po mnie a moja to w piątek mi pokaże że 8 zacznę [emoji14]

Kiedy miałas ostatnia @ ?
1 stycznia pieewszy dzien ostatniej.ale mam nieregularne cykle,przestalam brac clo w tym cyklu i zaskoczylo.pcos.no i owu nie wylapalam w srodku cyklu testami,mysle dze byla pozno bardzo pozno,w sumie w dzien okresu mialam nitke czerwona na tescie,w sumie to testy owu zaczely byc mocne bo nie mialam testow ciazowych no i dopiero 4 dni po terminie zrobilam test i juz byla lekka normalna kreska.no i ona teraz ciemnieje,i juz jestem 2 tygodnie po terminie,i kreski sa bardzo ciemne jak kontrolne i wychodza odrazu.bety nie robilam bo mieszkam w Uk.no to cala historia mojego zajscia heh:)

Ja dzisiaj odebrałam wynik proga i mimo luteiny mam 19,1ng więc słabiutko :(
Jakoś mnie pesymizm dopadł.

Loli to u mnie ten sam termin om. Ale fakt. Cykle dużo krótsze, bo 27-28 dniowe.

Klamka a jaka jest norma? Bo nie bardzo się orientuję..

Ja dzisiaj odebrałam wynik proga i mimo luteiny mam 19,1ng więc słabiutko :(
Jakoś mnie pesymizm dopadł.
Mój też nie jest wysoki w pierwszej ciąży w 9tc jak zaczęła. Plamić miałam niecałe 19..... Teraz robiłam dla świętego spokoju najpierw urósł a potem po 1.5 tyg spadł o 0.5 i zaczelam brać luteinę plus duphatson

reklama
Do góry