reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Niestety narazie nie mam, bo cała nasza rodzina mieszka w innym mieście. Może siostra przyjedzie na kilka dni, ale to zobaczymy. Mąż pracuje, ale zajmuje się Małą i domem jak wraca więc może jakoś to będzie
Na pewno! Uszy do góry :) trzeba być dobrej myśli.. A co ma być to i tak się stanie.. Oszczędzaj się ile możesz :)

reklama
Annka167, starasz się, będzie wszystko dobrze ;) w pierwszej ciąży na tym etapie też jeszcze nie widziałaś serducha więc i tym razem też sie wszystko dobrze skończy;) a torbiele czy krwiaki, mam nadzieje ze wszystko bedzie z tym dobrze :) ja w poprzedniej ciązy na forum mialam babke co miała 3 krwiaki, 2 sie wchłonęły w ciąży a co z ostatnim nie pamietam, ale skonczyło sie zdrowym dzidziusiem i zdrową mamusią ;)

Ja dziś oprócz humorków i bolących cycuszków nie czuje nic. Nawet podbrzusza nic a nic. Zakłuł mnie dziś pare razy jajnik. I tyle. Też tak macie ?

Ja dziś oprócz humorków i bolących cycuszków nie czuje nic. Nawet podbrzusza nic a nic. Zakłuł mnie dziś pare razy jajnik. I tyle. Też tak macie ?
Mnie po ciezkiej nocy bulach okresowych,dzis od rana tez nic,za to cycki po bokach jak dotkne to czuje bol/klocie.a tak to dobrze.moze to tak musi raz pobolec a nastepnego dnia mamy wolne od bolu;)

Moja BETKA
11.02. - 368
13.02. - 728
Screenshot_20190213-202644.jpeg

reklama
Wy to macie juz takie "duże" te ciążę. Heh... Ja to wogole będę miała końcówkę października :D
Ja raczej jesli bede.. to tez koncowka ;p
Ja dziś straszny dzień- tak jakby ogłuszona, mdłości straszne i brak sił ledwo w pracy siedziałam. Teraz idę popływać to może tej nocy będę lepiej spała chociaż.
Podziwiam że chce ci sie pływać [emoji28]

Do góry