Na pewno! Uszy do góry trzeba być dobrej myśli.. A co ma być to i tak się stanie.. Oszczędzaj się ile możeszNiestety narazie nie mam, bo cała nasza rodzina mieszka w innym mieście. Może siostra przyjedzie na kilka dni, ale to zobaczymy. Mąż pracuje, ale zajmuje się Małą i domem jak wraca więc może jakoś to będzie
reklama
Matkaroku
Fanka BB :)
Annka167, starasz się, będzie wszystko dobrze w pierwszej ciąży na tym etapie też jeszcze nie widziałaś serducha więc i tym razem też sie wszystko dobrze skończy a torbiele czy krwiaki, mam nadzieje ze wszystko bedzie z tym dobrze ja w poprzedniej ciązy na forum mialam babke co miała 3 krwiaki, 2 sie wchłonęły w ciąży a co z ostatnim nie pamietam, ale skonczyło sie zdrowym dzidziusiem i zdrową mamusią
Loli05
Mnie po ciezkiej nocy bulach okresowych,dzis od rana tez nic,za to cycki po bokach jak dotkne to czuje bol/klocie.a tak to dobrze.moze to tak musi raz pobolec a nastepnego dnia mamy wolne od boluJa dziś oprócz humorków i bolących cycuszków nie czuje nic. Nawet podbrzusza nic a nic. Zakłuł mnie dziś pare razy jajnik. I tyle. Też tak macie ?
Carenik
Zmartwilo mnie tylko to usg. Nie zobaczył nic.Carenik, pięknie rośnie Twoja betka
Podobno powyżej 1000 dopiero coś widać. U Ciebie chyba wczesna ciazaAle na USG nie widac jeszcze nic...
reklama
Paulina97
Ja raczej jesli bede.. to tez koncowka ;pWy to macie juz takie "duże" te ciążę. Heh... Ja to wogole będę miała końcówkę października
Podziwiam że chce ci sie pływać [emoji28]Ja dziś straszny dzień- tak jakby ogłuszona, mdłości straszne i brak sił ledwo w pracy siedziałam. Teraz idę popływać to może tej nocy będę lepiej spała chociaż.
Podziel się: