reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Powidzenia na usg dla tych co dzis.mnie wczorja brzuch bolal jak na okres w dzien i w noc,a dzis nic mi nie jest,i tak zle i tak nie dobrze:(zaczelam chyba 6 tydzien wedlug moja ciaza app
Mnie dziś boli a już nie bolał kilka dni. Ja zdecydowanie wolę jak mnie brzuch nie boli.

reklama
Brzuch ? Tak częściej mnie nie boli niż boli
Ogolnie,brzuch,cycki.ja mam dzis malo objawow,bardzo malo,i mnie to martwi po nocy z bolami okresowymi.suszy mnie,pije duzo jak na mnie,cycki mam powiekszone ale nie bola,i tyle w sumie,dobry humor wiec zastanawiam sie czy bywa tez tak ze nic nie dolega a jest ok wszystko:)

Ogolnie,brzuch,cycki.ja mam dzis malo objawow,bardzo malo,i mnie to martwi po nocy z bolami okresowymi.suszy mnie,pije duzo jak na mnie,cycki mam powiekszone ale nie bola,i tyle w sumie,dobry humor wiec zastanawiam sie czy bywa tez tak ze nic nie dolega a jest ok wszystko:)
Mnie cycki bolą tylko jak sobie je nacisne same z siebie nie i to nie jakks mocno tylko trochę a one mnie nigdy nie bolały wczesniej [emoji14] ogólnie to mnie męczy zle samopoczucie jakbym na coś była chora plus te nasilające się mdłości i to jest dla mnie najgorsze.

W pierwszej ciąży dopiero w 8/9 TC zaczęło mnie mulic wcześniej mi nic nie było nawet się nie czułam tak źle jak teraz

Hej dziewczyny, nie było mnie no praca i w ogóle, dzieci szkoła i zleciało, ja miałam chwilę zalamki ale już jestem.
Wiem miałam nie robić ale cóż ciekawość wygrała i robiłam od poniedziałku testy :ninja2:
20190213_135257.jpg

Pierwszy od lewej popołudniu drugi rano trzeci dzisiaj po 12 południe

Witam nowe mamusie i piękne zdjęcia z usg :)
Ja jutro idę na betę zobaczymy :unsure:

reklama
kasik90 no bo rozpoczęłaś 7 tc :) jak będziesz mieć 7tc+0 to już będziesz mieć SKOŃCZONE 7 tygodni :)

Matkaroku, no nieciekawie. Choć tyle że dzieci zdrowe to do przedszkola idą na prawie 5 godzin. Tylko niestety dziś prowadzę zajęcia, muszę jakoś się zebrać do kupy. Dobrze napisałaś o rodzeństwie - podpisuję się!

Amica20 no na środowym widzę kreskę :) czyli mocz poranny - z największym stężeniem hcg. Gratulacje :)

Do góry