Loli05
Fanka BB :)
Jak czytam to chyba 21 na 4 tydzien ciazy,ale to nie jestes dalekoLekarz zlecil Ci badania ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak czytam to chyba 21 na 4 tydzien ciazy,ale to nie jestes dalekoLekarz zlecil Ci badania ?
7 tydzień, rzekomo zarodek jest wielkości tic tacaA ktory tydzien ci pokazuje?
No to z moja pozniejsza owu to by tak wyszedl 6 tydzien7 tydzień, rzekomo zarodek jest wielkości tic taca
Czesc,no myslez ze robisz co w twojej mocy zeby bylo dobrze,skoro nie da sie wylezec przy corce no to co masz zrobic?dobrze ze ci wykryli,masz plamienia?Cześć Dziewczyny,
Nie wiem czy powinnam tutaj w ogóle pisać, ale po kolei. Mam 27 lat, w listopadzie 2017 urodziłam córeczkę. 02 lutego zrobiłam test, który od razu wyszedł pozytywnie więc bardzo się z mężem ucieszyłam. Wiedziałam, że nie ma co gnać od razu do lekarza więc odczekałam trochę i dzisiaj byłam na pierwszej wizycie. Na usg pani doktor zobaczyła pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym, ale serduszka jeszcze nie widać. Wg om i usg to 6 tydzień. Nie martwiłabym się jednak tak bardzo gdyby nie to, że okazało się, że mam małego krwiaka, torbiel na jajniku no i trochę odkleja mi się kosmówka
Pani doktor zaleciła duphaston, leżenie, oszczędzanie się (jak to zrobić przy biegającej córeczce?) i mam przyjść za 2 tygodnie. Boję się bardzo, w poprzedniej ciąży wszystko było ok. Czy któraś z Was miała może podobny problem? Torbiel nie jest duża i ten krwiak też, ale najbardziej martwi mnie to, że odkleja się ta kosmówka....
Poradzicie coś?
Z objawów to mdli mnie okropnie, a zaczęło już przed terminem @, często boli głowa, odrzuciło mnie od niektórych rzeczy z jedzenia, ale mam też czasami napady głodu, drażnią mnie niektóre zapachy, jestem cały czas śpiąca i zmęczona i często robi mi się słabo. Poza tym piersi mnie w ogóle nie bolą, ale czasami boli podbrzusze. Mam też często wzdęcia i mam wrażenie, że wszystko co zjem jakoś tak gorzej trawię.
Pozdrawiam Was i życzę Wam wszystkiego dobrego
Nie, na szczęście nie mam i mam nadzieję, że nie będę miała.Czesc,no myslez ze robisz co w twojej mocy zeby bylo dobrze,skoro nie da sie wylezec przy corce no to co masz zrobic?dobrze ze ci wykryli,masz plamienia?