reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

A z ciekawostek to się zaczynam zastanawiać czy mój syn to nie ma w sobie czasem coś z wyroczni [emoji23] pisał list to Mikołaja swego czasu. I napisał, że chce siostrę. Już się szykowaliśmy z rozmową, o tym, że Mikołaj dzieci nie przynosi. A potem w połowie grudnia zrobiłam test [emoji33] potem cały czas się upierał, że będzie siostra (chciał nawet nazwać Diament [emoji23][emoji23][emoji23]) i ma siostrę. Wczoraj siedzimy, bawimy się. A ten nagle: będziemy mieć jeszcze jedno baby. Babcia mu tłumaczy „dwoje dzieci jest super” a ten „nie, dopiero troje będzie super”. A ja siedzę i myślę: wyrocznia normalnie!
Gdyby syn nie miał jelitówki to by mąż i mama sie domyślili skąd te wymioty ?:)
Nieświadomie spełniasz marzenia synka, na pewno bedzie szcześliwy. Jedź ostrożnie na wizyte i daj znać co i jak!

reklama
Kora to u mnie jak coś byłaby druga dziołcha. Ale chyba bym nawet chciała :) chociaż tak jak Matkaroku napisała - najważniejsze aby zdrowe było, a płeć już mało ważna :)
Ginekolog faktycznie z ciekawym poczuciem humoru :D mój też podczas usg szukał drugiego zarodka, ale na szczęście nie znalazł :D

Matkaroku o matko kochana co z noskiem synka? Jak to się stało? Już się uspokoiłaś troszke?

Klamka powodzenia na wizycie! Czekamy na relacje :)

Asiaaaa91 witaj! Przybij piątke, dokładnie ten sam tydzień i termin porodu, z tym że u mnie drugie w drodze :)

Pixels ale masz syna bystrzaka! Faktycznie ma dobre przeczucie skubany :D tez daj znać po wizycie!

prz
Hej dziewczynki, uff nadrobiłam :)

Dzisiaj o 17:00 usg i tak się denerwuję, że aż się nie mogę skupić na pracy.

A pracuję z klientem na lotnisku w WAW :)

Trzymam kciuki! No to z Ursusa masz rzut beretem na lotnisko, a tak nawiasem mówiąc, jesteśmy po sadziedzku, bo ja obecnie mieszkam w Pruszkowie :)

My z klamką82 chyba ten sam termin? 3.10, tak? ;)[/QUOTE]

To i ja po sąsiedzku bo tez ursus ;) do tego moja teściowa również pracuje na lotnisku ;)[/QUOTE]

Hmm.. być może pomyliłam Twoją lokalizację, Bunia, z Klamką :D oby nie. Nawet fajnie mieć świadomość ze ktoś blisko mieszka ;)

Klamka powodzenia! Czekamy na relacje :)
Mój syn marzy o rodzeństwu. To było jego marzenie :) Jeszcze dzień przed tym jak się dowiedziałam to przed snem się pytał kiedy jego marzenie się spełni :)
Ja dziś lepiej jedynie lekkie mdłości ale więcej energii za to.

To i ja po sąsiedzku bo tez ursus ;) do tego moja teściowa również pracuje na lotnisku ;)

Hmm.. być może pomyliłam Twoją lokalizację, Bunia, z Klamką :D oby nie. Nawet fajnie mieć świadomość ze ktoś blisko mieszka ;)[/QUOTE]Mam znajoma z Pruszkowa poznaną też na takiej grupie z poprzedniej ciąży tyle że nie na bb lecz na FB ;)

reklama
Klamka, oj to zdjęcie z usg musze koniecznie zobaczyć bo jak ja pójde na swoje 1.03 będę 7t0d, więc jestem ciekawa Twojego:)

Klaudia, oj to synek będzie w 7 niebie jak sie dowie że rodzeństwo w drodze ;)

Do góry