reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Oleska, no dokładnie dobrze że jest to forum;) Ty wizyte masz niedługo a ja musze czekać ;(

Loli, poczekaj może objawy wrócą. Zatrzymanie objawów nie zawsze oznacza to samo.

Kasik, no no.. nie życzę wymiotow, ale jeśli zyczysz sobie mniejszego apetytu to Ci go zycze :)

reklama
Trzymam kciuki. Proponuje zrobic beta hcg . Najbardziej wiaarygidne i znasz wwiek plodu . Daj znaac co wyszlo. We wczesneej ciąży mozesz nie mie tak nasilonych objawów ja naa poczatku zanim siie dowiedziałam pamietam ze po prac spalam i spalam i mialaam podwyższona temperature i pozniej stopniowo piersii
W uk sie nie robi bety niestety

Oleska, no dokładnie dobrze że jest to forum;) Ty wizyte masz niedługo a ja musze czekać ;(

Loli, poczekaj może objawy wrócą. Zatrzymanie objawów nie zawsze oznacza to samo.

Kasik, no no.. nie życzę wymiotow, ale jeśli zyczysz sobie mniejszego apetytu to Ci go zycze :)
Fajnie bo moznaa siee wwsppierac i przestac myslec za ile dni dopiero usg. Mi sie strasznie dluzy i ta niepewnossc.a tak to zawsze mielej czas leci

Fajnie bo moznaa siee wwsppierac i przestac myslec za ile dni dopiero usg. Mi sie strasznie dluzy i ta niepewnossc.a tak to zawsze mielej czas leci
Jaa jestem trochee zanniepokojona bo niby 7 tydzien iddzie i wtedy usg aa brzuszek mam juz dosc odstajaacy. Niee wwieem czyy wy ttez tak macie . Chybaa ze jaakies blizniaki mi sie ttrafily . Do tej pory ani grama brzuszka aa tu ..
IMG_20190211_103407.jpg

Witam się przy kawie :) chłopcy wreszcie w przedszkolu więc mam chwilę dla siebie.

Olaska21, witaj w naszym zacnym gronie :) objawy ciążowe są bardzo różne. Ja w poprzednich dwóch ciążach miałam lekkie mdłości i tyle. Żadnych wymiotów, braku apetytu itd. Więc się ciesz, oby tak zostało :) pobolewanie brzucha to normalny objaw. A odstający brzuch to też norma. W ciąży dochodzą wzdęcia i takie tam różne "przyjemne" dodatki ;) mój brzuch też zaczął wystawać, szczególnie pod wieczór :)

25_pixels wszystko wskazuje na to że mieszkasz w Stanach :) mój mąż leci tam jutro na tydzień służbowo. A ja zostaje sama na placu boju...

Ja w pierwszej ciazy tez nie pamietam zebym rzygala,mulilo mnie ,cycki tez slabo,wogole nie urosly i mleka nie mialam,siary nic a nic.w pierwszej niczym sie nie martwilam,bralam jak leci kazdy dzien

Cześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02

Cześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02
Gratulacje :)
Kiedy miałas pierwsza wizytę?
U mnie było podobnie . Dzisiaj mam kolejną wizytę i stres jak nie wiem czy wszystko wporzadku;(

29.01 pierwsza wizyta - potwierdzenie ciąży i widoczny pęcherzyk ciążowy
6,02 wizyta czy sie ciąża roziwja - widoczny pęcherzyk ciążowy wraz z pęcherzykiem żółtkowym ale brak widocznego zarodka :( ale sprzęt też trochę gorszy bo była to wizyta w szpitalu.
a teraz mamy na 14 lutego. Mam nadzieję że zobaczę w końcu zarodek !

reklama
To u mnie było podobnie
Pierwsza wizyta 25 stycznia powiększone tylko endometrium. 02. 02. Wizyta w szpitalu krwawienie pecherzyk i żółtkowym. Teraz 11.02
Na pewno będzie u nas już zarodek z serduszkiem

Do góry