reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Oleska, no dokładnie dobrze że jest to forum;) Ty wizyte masz niedługo a ja musze czekać ;(

Loli, poczekaj może objawy wrócą. Zatrzymanie objawów nie zawsze oznacza to samo.

Kasik, no no.. nie życzę wymiotow, ale jeśli zyczysz sobie mniejszego apetytu to Ci go zycze :)

reklama
Trzymam kciuki. Proponuje zrobic beta hcg . Najbardziej wiaarygidne i znasz wwiek plodu . Daj znaac co wyszlo. We wczesneej ciąży mozesz nie mie tak nasilonych objawów ja naa poczatku zanim siie dowiedziałam pamietam ze po prac spalam i spalam i mialaam podwyższona temperature i pozniej stopniowo piersii
W uk sie nie robi bety niestety

Oleska, no dokładnie dobrze że jest to forum;) Ty wizyte masz niedługo a ja musze czekać ;(

Loli, poczekaj może objawy wrócą. Zatrzymanie objawów nie zawsze oznacza to samo.

Kasik, no no.. nie życzę wymiotow, ale jeśli zyczysz sobie mniejszego apetytu to Ci go zycze :)
Fajnie bo moznaa siee wwsppierac i przestac myslec za ile dni dopiero usg. Mi sie strasznie dluzy i ta niepewnossc.a tak to zawsze mielej czas leci

Fajnie bo moznaa siee wwsppierac i przestac myslec za ile dni dopiero usg. Mi sie strasznie dluzy i ta niepewnossc.a tak to zawsze mielej czas leci
Jaa jestem trochee zanniepokojona bo niby 7 tydzien iddzie i wtedy usg aa brzuszek mam juz dosc odstajaacy. Niee wwieem czyy wy ttez tak macie . Chybaa ze jaakies blizniaki mi sie ttrafily . Do tej pory ani grama brzuszka aa tu ..
IMG_20190211_103407.jpg

Witam się przy kawie :) chłopcy wreszcie w przedszkolu więc mam chwilę dla siebie.

Olaska21, witaj w naszym zacnym gronie :) objawy ciążowe są bardzo różne. Ja w poprzednich dwóch ciążach miałam lekkie mdłości i tyle. Żadnych wymiotów, braku apetytu itd. Więc się ciesz, oby tak zostało :) pobolewanie brzucha to normalny objaw. A odstający brzuch to też norma. W ciąży dochodzą wzdęcia i takie tam różne "przyjemne" dodatki ;) mój brzuch też zaczął wystawać, szczególnie pod wieczór :)

25_pixels wszystko wskazuje na to że mieszkasz w Stanach :) mój mąż leci tam jutro na tydzień służbowo. A ja zostaje sama na placu boju...

Ja w pierwszej ciazy tez nie pamietam zebym rzygala,mulilo mnie ,cycki tez slabo,wogole nie urosly i mleka nie mialam,siary nic a nic.w pierwszej niczym sie nie martwilam,bralam jak leci kazdy dzien

Cześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02

Cześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02
Gratulacje :)
Kiedy miałas pierwsza wizytę?
U mnie było podobnie . Dzisiaj mam kolejną wizytę i stres jak nie wiem czy wszystko wporzadku;(

29.01 pierwsza wizyta - potwierdzenie ciąży i widoczny pęcherzyk ciążowy
6,02 wizyta czy sie ciąża roziwja - widoczny pęcherzyk ciążowy wraz z pęcherzykiem żółtkowym ale brak widocznego zarodka :( ale sprzęt też trochę gorszy bo była to wizyta w szpitalu.
a teraz mamy na 14 lutego. Mam nadzieję że zobaczę w końcu zarodek !

reklama
To u mnie było podobnie
Pierwsza wizyta 25 stycznia powiększone tylko endometrium. 02. 02. Wizyta w szpitalu krwawienie pecherzyk i żółtkowym. Teraz 11.02
Na pewno będzie u nas już zarodek z serduszkiem

Do góry