reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

To u mnie było podobnie
Pierwsza wizyta 25 stycznia powiększone tylko endometrium. 02. 02. Wizyta w szpitalu krwawienie pecherzyk i żółtkowym. Teraz 11.02
Na pewno będzie u nas już zarodek z serduszkiem

O której dziś wizyta? Trzymam kciuki za zarodek z serduszkiem.
Najgorsze to czekanie... a jeszcze do tego przez te internety można zwariować :p

reklama
Cześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02

Cześć Klaudia, tutaj 6+4 ;) i również termin na 3.10.
Pierwszą wizytę mam pojutrze, a drugą popojutrze (Walentynki <3) nie mogę się doczekać, może będzie tez porównanie sprzętów usg i zobaczę serduszko?

O 14 ;) też się naczytalam i teraz strach. Mąż mi powtarza że na pewno będzie dobrze że innej opcji nie ma ;)

Mnie też mąż i siostra zapewniają że ok i że gino mówił że wszystko w porządku ale z tyłu glowy i tak siedzi....
daj koniecznie znać jak po wizycie :)ja jeszcze 3 dni czekania

Październikowe_love no to mam nadzieję że dostaniemy super prezent walentynkowy :p
Ja z jury krakowsko częstochowskiej :)

Mnie też mąż i siostra zapewniają że ok i że gino mówił że wszystko w porządku ale z tyłu glowy i tak siedzi....
daj koniecznie znać jak po wizycie :)ja jeszcze 3 dni czekania
Mi tez niby powiedziała że wszystko rozwija się prawidłowo no ale jak mówisz coś tam zawsze siedzi z tyłu głowy. To jest moja pierwsza ciąża i długim staraniu. Napisze jak będę po .
3 dni szybko zleca i będziesz widziała pięknie bijące serduszko

reklama
Do góry