reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Czoperka, to różnica wręcz idealna dla Twoich chłopców:) życzę powodzenia z tym domem aby udało się jeszcze w tym roku, choć to ciężkie tematy.
Ja mieszkam w Niemczech i tu szukamy domku, na wynajmie nie dam już dłużej rady. Teraz jak sie okaże, że trzeci potomek w drodze to mój mąż będzie zobowiązany do stanięcia na rzęsach, by kupić coś swojego, po prostu mały domeczek. Budowa nam sie nie opłaca :(

reklama
A w ogóle byłam w rossmanie, trzymałam już test w ręce kiedy to spotkałam koleżanke. Test odłożyłam szybko i nie kupiłam:( czekałam aż se pójdzie, ale buzia jej sie nie zamykała. Za to kwas foliowy udało mi sie ukradkiem kupić.

U mnie niestety pojawiło się krwawienie, a beta z 49 spadła w ciągu 72h do 10... Więc niestety żegnam się z tym wątkiem... Życzę Wam wszystkim zdrowej ciąży i pozytywnego rozwiązania.

reklama
A u mnie zero objawów, ale tak samo było przy pierwszej ciąży, do końca 7 miesiąca ciąża wzorowa, mam nadzieję że i teraz tak będzie.

Do góry