reklama
Witajcie dziewczynki i rozgośćcie się
Czoperka witaj w klubie w kwestii budowy domu. No my już zaczęliśmy w zeszłym roku w maju. Na te chwile mamy ogrodzone i postawione mury z dachem. Na wiosnę wstawiamy okna. I później powoli następne elementy. Powiedziałam mężowi, że najpóźniej do mojej 30stki chce się wyprowadzić od moich rodziców i staramy się zrealizować ten plan, ale już czas operacyjny się drastycznie zmniejsza, bo 30stka w przyszłym roku w kwietniu [emoji14]
Czoperka witaj w klubie w kwestii budowy domu. No my już zaczęliśmy w zeszłym roku w maju. Na te chwile mamy ogrodzone i postawione mury z dachem. Na wiosnę wstawiamy okna. I później powoli następne elementy. Powiedziałam mężowi, że najpóźniej do mojej 30stki chce się wyprowadzić od moich rodziców i staramy się zrealizować ten plan, ale już czas operacyjny się drastycznie zmniejsza, bo 30stka w przyszłym roku w kwietniu [emoji14]
Klamka82
Zaangażowana w BB
Jakbym czytała o sobie tylko o jedną córkę i o jednego psa mniej owulację miałam 9.01Cześć, dołączam do grona październikowych mamuś- termin na 04.10.2019. Mam 36 lat, 2 córki 15 lat i 9 lat i 2 psy wiec zabawa na całego owulacja 10.01 pierwszy test beta 23.01- 124; 25.01 (dzień @)- 650; 30.01- 6500. Wizytę u gin mam we wtorek i mam nadzieje coś już zobaczyć
Dziewczyny u was też prawie bezobjawowo jeżeli nie liczyć bolących piersi?
Jeju ja już chce 12.02 USG.
A dzisiaj idę do dentysty na przegląd i naprawę.
WiktoriaCH
Fanka BB :)
My właśnie kupiliśmy mieszkanie
U mnie też bez objawów, piersi prawie że nie czuję, myślę że gdybym aż tak na to nie zwracała uwagi to pewnie nawet bym nie zauważyła. Jedyne co to tak mnie suszy, że wczoraj wypiłam 3 l wody i cały czas nie byłam zaspokojona Dwa dni przed @ zaczęły się u mnie plamienia, trwały ok 3 dni, już jest ok ale trochę mnie to zmartwiło.
U mnie też bez objawów, piersi prawie że nie czuję, myślę że gdybym aż tak na to nie zwracała uwagi to pewnie nawet bym nie zauważyła. Jedyne co to tak mnie suszy, że wczoraj wypiłam 3 l wody i cały czas nie byłam zaspokojona Dwa dni przed @ zaczęły się u mnie plamienia, trwały ok 3 dni, już jest ok ale trochę mnie to zmartwiło.
Czoperka
Fanka BB :)
Ja w drugiej ciąży też kompletnie nie odczuwałam piersi, ale to dlatego że dopiero co odstawiłam starszego od piersi. I nawet nie miałam okresu u mnie starszy w maju skończy 4 lata a młodszy ma 2Oj, marze o domu więc wam zazdroszczę my szukamy domu do kupna.
Czyli nie będę sama z budową My mamy ambitny plan bo chcemy się wprowadzić w tym roku a nie mamy jeszcze projektu nie mówiąc o pozwoleniu chcemy szkieletowy więc optymistyczna szansa jest, ale cała papierologia przypuszczam że zabierze mnóstwo czasu... dzisiaj jedziemy spotkać się z wykonawcą który najkorzystniej wycenil nasz wstępny projekt.
U nas zwierząt brak. Wystarczą mi moi kochani chłopcy
reklama
Ohoho to życzę powodzenia z papierologia schodzi niestety. A jaki to jest szkieletowy? W sensie z jakiego materiału?Ja w drugiej ciąży też kompletnie nie odczuwałam piersi, ale to dlatego że dopiero co odstawiłam starszego od piersi. I nawet nie miałam okresu u mnie starszy w maju skończy 4 lata a młodszy ma 2
Czyli nie będę sama z budową My mamy ambitny plan bo chcemy się wprowadzić w tym roku a nie mamy jeszcze projektu nie mówiąc o pozwoleniu chcemy szkieletowy więc optymistyczna szansa jest, ale cała papierologia przypuszczam że zabierze mnóstwo czasu... dzisiaj jedziemy spotkać się z wykonawcą który najkorzystniej wycenil nasz wstępny projekt.
U nas zwierząt brak. Wystarczą mi moi kochani chłopcy
Podziel się: