reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Wizyta u weta? [emoji23] rozbawiło mnie to ;)
Cieszę się dziewczyny i gratuluję :) ja bety nie robię bo w sumie nawet nie wiem co by mi to dało. To że jestem w ciąży to jestem pewna. Nie jestem pewna czy wszystko będzie dobrze, ale to i tak ode mnie nie zależy, więc poczekam już na serduszko :)
Ja też się właśnie zastanawiałam czy jeszcze jakiś lekarz poza weterynarzem może mieć taki skrót :D

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Cześć. Jak Wam mija dzień? :) mój starszak w przedszkolu, młodszy trochę kaszle więc siedzi ze mną w domu. Pogoda piękna, ale powietrze tragiczne więc nie zapowiada się spacer. Chyba że do lasu.
Miłego dnia :)

Helloł :)
My też siedzimy w domu z synem, posprząliśmy, zjedliśmy śniadanie i układamy teraz klocki ;)
Na 15:30 lecę do fryzjera.
U nas w Krakowie niestety powietrze też pozostawia wiele do życzenia...

Witam się i ja. Córcia też w przedszkolu ale też niestety mi trochę zakaslala z rana, więc zapisałam ją odrazu do lekarza.
U mnie mroźno ale powietrze względnie czyste. Właśnie biorę się za sprzątanie i jakiś obiad. Dzisiaj mam wolne :)

Dziewczyny co sądzicie, dwa dni po terminie @ test (z allegro, bo miałam do owulacyjnych) negatywny... ale wszystkie nawet lekkie pobolewania ustaly, czy któraś miała negatywny test a pozytywną betę? Chciałam jutro zrobić ale u nas tylko od poniedziałku do piątku [emoji52] teoretycznie test już powinien coś pokazać ale nie wiem kiedy miałam owulacje bo nie monitorowalam

Robiłaś tylko jeden test? Na Twoim miejscu kupiłabym w aptece płytkowy i zrobiła jutro z samego rana.

reklama
Dziewczyny co sądzicie, dwa dni po terminie @ test (z allegro, bo miałam do owulacyjnych) negatywny... ale wszystkie nawet lekkie pobolewania ustaly, czy któraś miała negatywny test a pozytywną betę? Chciałam jutro zrobić ale u nas tylko od poniedziałku do piątku [emoji52] teoretycznie test już powinien coś pokazać ale nie wiem kiedy miałam owulacje bo nie monitorowalam
U mnie zawsze test pozytywny w ciąży i to dzień przed terminem w obu przypadkach.

Do góry